Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE demana al Govern que "respongui amb generositat" a la decisió responsable i generosa dels docents

Pilar costa vaga Pilar Costa: "Els docents han tengut el seny i la responsabilitat que no ha tengut el Govern. Després de tres setmanes de vaga, el president Bauzá encara no s'ha reunit amb ells ni una sola vegada"

El PSIB-PSOE ha valorat avui molt positivament la passa endavant que ha donat la comunitat educativa i la responsabilitat que han mostrat els docents a l'hora de suspendre temporalment la vaga indefinida, en un conflicte que encara no està resolt.

"Està clar que els docents han tengut la responsabilitat i el seny que no ha tengut el Govern de les Illes Balears perquè, a hores d'ara, el president Bauzá no s'ha reunit ni una sola vegada amb la comunitat educativa", ha declarat la portaveu de la Comissió Executiva, Pilar Costa.

La socialista ha opinat que "això és inaudit en una comunitat autònoma que ha estat tres setmanes de vaga indefinida en un conflicte que encara no ha acabat".

Els docents, els pares i mares de les Illes Balears han actuat amb una gran responsabilitat. "Ara li toca donar una passa endavant al Govern i fer un gest per respondre a la generositat de la comunitat educativa", ha dit Costa.

La portaveu socialista ha exigit al Govern que, en la reunió prevista per dilluns que ve, "negociï i respongui amb generositat" al gest generós dels docents, que amb la suspensió temporal de la vaga han demostrat que "volen seguir negociant per solucionar el conflicte".

Consell Polític del PSIB

Costa ha fet aquesta valoració en el Dia Internacional del Docent, que és avui, i coincidint amb l'inici de la reunió extraordinària del Consell Polític del PSIB-PSOE, convocada per a avui.

El Consell Polític, que és el màxim òrgan de govern del partit entre congressos, té previst analitzar en detall l'actual situació política, social i econòmica a les Illes Balears, i en especial el conflicte en el món educatiu. Possiblement, s'aprovarà una resolució sobre el conflicte educatiu.

També es preveu que el Consell Polític elegeixi els sis membres que representaran el PSIB-PSOE en la Conferència Política del PSOE, que es celebrarà a Madrid dies 10 i 11 de novembre. El PSIB, per la seva militància, enviarà sis representants, que seran elegits avui, i altres sis militants de Balears són membres nats de la Conferència Política, ja que són part de la Comissió Executiva Federal i el Comitè Federal del PSOE.

Avui horabaixa enviarem informació sobre els principals acords adoptats pel Consell Polític.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube