Imprimeix
PDF

Antich destaca a Maó la formació i la intermediació com elements clau per combatre l'atur

39El secretari general del PSIB-PSOE i president del Govern, Francesc Antich, ha afirmat avui a Maó que “la formació i la intermediació són elements importantísims per lluitar contra l' atur”. 

Antich ha participat en un encontre amb empresaris de Menorca, juntament amb la consellera de Treball, Joana Barceló, i el president del Consell de Menorca, Marc Pons.

El secretari general ha destacat el paper del Govern en la intermediació amb les empreses per tal de reduir les xifres d'atur. També ha situat el Pacte per la Competitivitat com el full de ruta del Govern que presideix.

En aquest sentit, Antich ha afirmat que, en situacions difícils, les respostes han de ser “de país”,no només del Govern. Antich ha recordat que aquesta legislatura  s'han invertit 3.000 milions euros  entre estat i Comunitat Autònoma; inversions que han servit per generar llocs de feina. Així mateix, ha destacat el gran interès en donar impuls a polítiques de innovació i a les noves tecnologies.

Un altra de les idees desatacades de la intervenció de Francesc Antich ha estat la necessitat de racionalització del sector públic, i ha afirmat que té un pla per reduir el nombre d’empreses públiques a 40. El sector públic ha de ser fort però no desmesurat, com ens hem trobat aquesta legislatura, ha opinat.

També ha afirmat que s'han de simplificar els tràmits administratius. El PSIB-PSOE proposa eliminar el 30% de càrregues
Administratives i treballa en la idea de que processos siguin més
àgils: amb la reducció del 50% del temps d’espera a la resposta de l’administració.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube