Imprimeix
PDF

Antich demanarà al Govern que apliqui totes les millores del nou sistema de finançament autonòmic

40El president del Govern i candidat a la reelecció pel PSIB, Francesc Antich, ha anunciat que demanarà al Govern central que "s'apliquin totes les millores" que estan redactades en el nou sistema de finançament autonòmic. Així ho ha afrimat en l’acte de recolzament als candidats socialistes a les properes eleccions celebrat a Palma, al qual també hi ha participat Alfonso Guerra, ex vicepresident del Govern de l’Estat, Francina Armengol, Secretaria General de la Federació Socialista de Mallorca i Aina Calvo, Secretaria General dels Socialistes de Palma.

Durant el seu discurs, Antich ha fet una clara defensa del manteniment dels serveis públics perquè totes les persones puguin tenir els mateixos drets i accés als tots serveis bàsics, enfront de les pretensions dels partits de dretes que volen generalitzar les privatitzacions.

En aquest sentit, ha criticat que el PP anunciï que baixarà els impostos "de manera generalitzada", alhora que diu que ampliarà la qualitat de serveis com l'ensenyament o les polítiques socials. "Haurà de ser passant per Lourdes, perquè això és impossible". "El PP s'ha de treure la careta i dir exactament que és el que vol fer", ha instat el líder socialista.

En la mateixa línia s'ha expressat Alfonso Guerra, que ha advertit a la ciutadania que no s'ha de "deixar enganyar per les cançons" d'aquells que defensen que l'estat de benestar actual no funciona. Així, ha subratllat que "és mentida" que el sistema privat funciona millor.

Guerra ha dit que, per a ell, "el socialisme és que ningú tingui tant com per poder posar de genolls a ningú i que ningú tingui tan poc com per veure's obligat a posar-se de genolls davant de ningú".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube