Imprimeix
PDF

Alfonso Guerra diu que el PP hauria de "reformar la presó" perquè la seva junta directiva es pugui reunir allà

41L'ex vicepresident del Govern Alfonso Guerra s'ha referit en to irònic a la renovació que el PP proclama que ha fet dins de les seves files. Guerra, que ha participat en l’acte de recolzament als candidats socialistes a les properes eleccions, ha fet broma en dir que "el que ha de fer el Partit Popular és renovar la presó i fer una sala de juntes perquè la seva junta directiva es reuneixi "allà, en al.lusió als nombrosos casos de corrupció que s'han destapat associats a polítics populars.

En la trobada, celebrada a Palma de Mallorca el Guerra s'ha dirigit a militants i simpatitzants socialistes al costat del secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, la secretària general de la Federació de Socialistes de Mallorca, Francina Armengol; i la secretària general de l'Agrupació Socialista de Palma, Aina Calvo.

El veterà polític socialista ha continuat en to irònic en dir que els populars són "gent *complicadeta*, però que aprèn". Això es veu, ha dit,  enque han copiat el model paritari de confecció de llistes electorals, només que en comptes d'intercalar homes i dones, han intercalat "un imputat i un no imputat".

Guerra també ha tingut paraules per al president del PP, Mariano Rajoy, de qui ha dit que és "líder dels fabricants d'hamaques", ja que "porta el tio cinc anys estirat a la hamaca i no es mou". El socialista ha afirmat que no volen Rajoy ni "dins del propi PP", ja que "no els dóna confiança ".

A més, ha afegit que el Partit Popular està dividit i no es posa d’acord, ja que "a la meitat li agradaria que el seu líder fos Francisco Correa (principal imputat del cas Gürtel) i l'altra meitat voldria que fos Rouco Varela".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube