Imprimeix
PDF

Francesc Antich: “Els socialistes lluitem pels drets dels treballadors sumant economia i restant atur”

42Intervenció del secretari general del PSIB-PSOE durant la presentació del candidatura socialista a l’Ajuntament de Marratxí

Amb motiu del Dia del Internacional del Treball, el secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha assegurat que els socialistes estan dedicats a “sumar economia i restar atur” a les Illes. El candidat a la reelecció com a president del Govern Balear ha fet aquestes declaracions davant de les 600 persones que han assistit a l’acte de presentació de la candidatura socialista, encapçalada per Dani Guirao, a l’Ajuntament de Marratxí.

Antich ha recordat que les conseqüències de la crisi que avui pateixen molts treballadors les ha provocat el “neoliberalisme de la dreta, preocupada només pels guanys ràpids i que confiava que el mercat, tot sol, ho arreglaria tot”.

Lluitar contra l’atur ha estat la màxima prioritat del Govern socialista segons Antich qui ha afegit que “els socialistes hem treballat en consens amb sindicats i empresaris i hem duit a terme polítiques actives d’ocupació que han potenciat la formació i la creació de llocs de feina”.

En referència a les properes eleccions del dia 22 de maig, el líder del PSIB-PSOE ha assegurat que “ens hi juguem molt  i que Balears no pot tornar al passat”. “Els socialistes som l’única garantia per un govern centrat, amb seny i preocupat per l’interès general i per garantir que tothom tingui una vida digna” ha dit.

Per la seva banda, Dani Guirao ha insitit en que la seva principal prioritat en ser escollit com alcalde serà la de fomentar la creació de llocs de feina. El candidat socialista ha dit  que Marratxí necessita un canvi cap a una gestió centrada en els serveis públics i en les persones.
Un projecte que trenqui amb la política del PP que “ha hipotecat l’Ajuntament amb un dèficit de 10 milions d’euros”. Girao també ha destacat que cal fer realitat els projectes del segon Institut i el centre de salut de Sa Cabeneta, paralitzats per l’actual govern consistorial des de fa gairebé quatre anys.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube