Imprimeix
PDF

Antich demana a Pollença la mobilització de tothom per consolidar el projecte socialista i no tornar al passat que representa el PP

43Intervenció del secretari general del PSIB-PSOE durant la presentació de la candidata socialista Maria del Mar Sastre

El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha assegurat a Pollença que no és el mateix donar suport a uns –els socialistes que defensam  valors com la igualtat d’oportunitats i el interès general- o als altres –el Partit Popular, que defensa un model basat en la especulació i els guanys ràpids- . Per això, ha demanat la mobilització de tothom, per no tornar al passat que representa el PP, i fer feina per tal de consolidar un projecte per a tots i totes. Antich ha fet aquesta crida durant la presentació de la candidata socialista a la batllia de Pollença, Maria del Mar Sastre. El secretari general ha fet una referència especial a Xesca Ramon, primera batllessa socialista de Pollença, que figura en el lloc 17 de la nova llista.
“Hem de governar per a tots sense exclusions”, ha dit. Antich ha recordat que les importants inversions que s’han fet des del Govern aquesta legislatura són els fonaments d’un sistema més igualitari, que cerca més cohesió i més benestar social. En aquest sentit, ha destacat especialment els nous centres escolars que s’han fet, així com els centres de salut o el desenvolupament de la Llei de Dependència. Antich ha explicat que quan va arribar al Govern es va trobar que els seus antecessors del Partit Popular no l’havien desenvolupada; “Ens vàrem trobar 4 o 5 mil peticions dins un calaix: ara més de 10.000 persones reben ajudes per  la Llei de Dependència” .
Antich ha afirmat que cap altre govern havia invertit mai tant com el Govern que ell presideix, en infraestructures de salut, d’Educació o habitatge públic. El secretari general ha afirmat que aquesta legislatura, el Govern ha fet un gran esforç per sortir de la crisi amb l’ajuda de tots, i ha destacat els grans pactes amb empresaris i sindicats. “Es tracta –ha afirmat- d’aprofitar les energies de tothom”.  Aquest esforç ja està donant els seus fruïts. “Es cert –ha reconegut que encara hi ha gent que passa per moltes dificultats, però també és cert que Balears és l'única Comunitat Autònoma que està reduint les xifres d’aturats, mentre les comunitats governades pel PP, com València o Múrcia encara les estan incrementant.
Per la seva part, la candidata Maria del Mar Sastre ha dit que gràcies als governs socialistes a diferents institucions, s’han fet a Pollença moltes inversions, malgrat la crisi econòmica, i ha destacat el gran esforç que ha fet l’actual equip de Govern municipal per a reduir el dèficit de la corporació. 

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube