Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE espera que Rajoy no "indulti el seu ex-company de Consell de Ministres, Jaume Matas"

Costa declas ParlamentPilar Costa: "No pot ser que aquesta trama organitzada de corrupció a Balears quedi sense conseqüències penals per un indult"

El PSIB-PSOE ha expressat avui la seva preocupació davant la possibilitat de que el Partit Popular i el president Rajoy acabin indultant el que va ser el seu company al Consell de Ministres, Jaume Matas.

"Des del PSIB-PSOE, volem ser contundents i ferms: amb la corrupció, tolerància zero", ha declarat la portaveu del PSIB-PSOE i diputada autonòmica, Pilar Costa. La socialista ha recordat que fa mesos, els socialistes ja van presentar una proposta en el Parlament de les Illes Balears en aquest sentit, però el PP va votar en contra.

"Les sentències s'han de complir", ha opinat la socialista, qui també ha recordat la funció "exemplaritzant" dels càstigs contra la corrupció, especialment en la comunitat autònoma de les Illes Balears, que ha estat durament colpejada per aquestes temes de corrupció.

"No pot ser que aquesta trama organitzada de corrupció que va haver a la nostra comunitat autònoma acabi sense conseqüències penals", ha explicat Costa. "Això podria donar la sensació de que aquí no passa res, cosa que seria nefasta per a la credibilitat de la justícia i de les institucions", ha afegit.

El PSIB-PSOE considera que l'indult, que és una figura legalment establerta, potestat del Govern i per tant una decisió política, "en cap cas  se pot convertir en una quarta instància o en un nou tribunal que decreti tot el contrari del que ha acordat l'Audiència Provincial", ha apuntat Costa.

 "No podem oblidar que la corrupció política, juntament amb l'atur, són dos dels temes que més preocupen a la ciutadania", ha recordat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube