Imprimeix
PDF

El PSOE proposa a Francina Armengol com a presidenta de la Conferència Política

FAS RescatEl PSOE ha proposat que la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, presideixi la Conferència Política que es celebrarà el proper cap de setmana a Madrid.

Aquesta proposta de l'Executiva Federal haurà de ser acceptada pel plenari de la Conferència, ha anunciat avui la vicesecretària general socialista, Elena Valenciano.

Armengol tindrà aquest paper destacat en la Conferència Política, que es celebra a Madrid els dies 8, 9 i 10 de novembre. Amb aquesta Conferència, el PSOE culmina un ampli procés de debat i replantejament ideològic, per dissenyar les seves propostes i el projecte del país per als propers 10 anys.

El camí que culmina amb la Conferència s'ha estructurat en set diàlegs sectorials durant els passats mesos, en torn als temes d'Europa, el creixement econòmic, la fiscalitat, l'aprofundiment democràtic, la igualtat, l'estat del Benestar i la societat del coneixement.

A Balears, s'han celebrat més de 60 assemblees obertes a la ciutadania, i més de 40 reunions amb entitats i professionals experts en cara matèria.

Armengol forma part de la delegació de les Illes Balears, en la que també participen els secretaris i secretàries generals dels socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, Menorca, Vicens Tur, Eivissa, Vicent Torres, Formentera, Margalida Font, i Palma, Aina Calvo. Participen igualment Francesc Antich, Marc Pons, Pere Joan Pons, Marta Díaz, Andreu Alcover, Bel Oliver i Juli Dalmau, a més d'una delegació de representants municipals que inclou Francesc Miralles, Pere Moll i Bernat Coll.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube