Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE: El PP vol privatitzar la sanitat balear

45El candidat del PSIB-PSOE al Parlament i actual conseller de Salut, Vicenç Thomàs, ha denunciat avui que la suposada “revolució sanitària” del PP no és altra cosa que la privatització de la sanitat balear, el servei públic més conegut, més utilitzat i millor valorat per la ciutadania.

“Vull donar les gràcies al senyor Bauzá per dir d'una forma tan clara que el seu objectiu és privatitzar la sanitat balear”, ha declarat Vicenç Thomàs avui dematí a la seu del PSIB-PSOE.

J.R.Bauzá va anunciar ahir la seva intenció de fer una “revolució” en la sanitat balear, un propòsit que “arriba tard”, segons Thomàs. “Durant aquesta legislatura, hem invertit 655 milions d'euros en salut. Hem millorat les infraestructures d'atenció primària per a la meitat de la població de les illes. Si això no és una revolució, ja em direu”, ha declarat.

El què defensa el PP “no és una revolució sinó una involució”, ha afegit el socialista.

Finalment, Thomàs també ha exigit a Bauzá que tengui respecte per als treballadors de Son Espases, on cada dia fan feina unes 4.000 persones, que atenen 1.600 consultes externes i 700 ingressats, fan 100 intervencions quirúrgiques i prop de 300 urgències. “Dir que Son Espases no està en marxa és insular a tots aquests treballadors”, ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube