Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE participa en la Conferència Política que elaborarà el projecte de renovació del PSOE

logo okEl PSOE ha proposat que Francina Armengol presideixi la Conferència Política i dirigirà una salutació als assistents a l'inici de l'acte.

La delegació del PSIB-PSOE que participarà en la Conferència Política del PSOE d'aquest cap de setmana defensarà que les esmenes aportades des de les Illes s'incorporin al document que servirà per a la renovació del projecte socialista. Els setze delegats del PSIB-PSOE defensaran les 235 esmenes que han presentat els militants, les agrupacions i les federacions socialistes de les illes durant el procés participatiu que ha tingut lloc els darrers mesos.

Els membres que conformen la delegació del PSIB-PSOE són els sis escollits pel Consell Polític: Sílvia Cano, Marta Díaz, Vicenç Tur, Margalida Font, Andreu Alcover i Pere Joan Pons; els sis membres nats dels òrgans federals del PSOE: Francina Armengol, Xisco Antich, Marc Pons, Vicent Torres, Aina Calvo i Bel Oliver; el representant de Joventuts Socialistes, Juli Dalmau; i quatre representants municipals: Xisco Miralles, Tomeu Morro, Francesc Ametller i Pere Moll.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha estat proposada per presidir la Conferència Política i dirigirà una salutació als assistents a l'inici de l'acte.

Les esmenes presentades des de les Illes Balears han estat organitzades en tres grans pilars: el fet diferencial balear, primàries obertes i una major participació i democràcia.

El coordinador de la conferència política a Balears i secretari d'Idees i Formació de l'Executiva del PSIB-PSOE, Pere Joan Pons, ha explicat que es defensarà el reconeixement de la diferència de Balears perquè s'entengui que necessitam un tractament diferent, en matèria de finançament, en matèria de llengua i en matèria de connectivitat. El segon gran bloc d'esmenes és el dedicat a les qüestions que van sortir del congrés del PSIB i en concret les que demanen un procés de primàries obertes per als candidats als grans municipis, als consells insulars i per suposat a la Comunitat Autònoma. Finalment, els participants de Balears defensaran esmenes lligades a una major participació i democràcia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube