Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE arrenca la campanya amb la moral "al màxim" i demana "no fer un pas enrere cap al PP"

47El secretari general del PSIB i candidat a la reelecció com a president del Govern, Francesc Antich, ha mostrat el seu "convenciment" que "si tot el centre esquerra d'aquest país va a votar, no hi haurà majories absolutes del PP, sinó un Govern progressista que consolidarà la recuperació econòmica a les illes".
 


   El candidat socialista ha fet aquestes declaracions durant la tradicional enganxada de cartells electorals, celebrada a la Plaça de Puig de Sant Pere de Palma, i que ha consistit en el desplegament de tres grans cartells amb les cares d'Antich i les candidates socialistes a la Presidència del Consell de Mallorca ia l'Ajuntament de Palma, Francina Armengol, i Aina Calvo, respectivament.

   El dirigent socialista ha subratllat que comença una campanya en la que "ens juguem molt" i ha remarcat que, tot i les últimes enquestes del CIS que atorguen una majoria absoluta al PP en els comicis autonòmics, la seva moral està "al màxim", tenint en compte, a més, que en les passades eleccions, "més o menys a hores d'ara", els populars també aconseguien majoria absoluta en els sondejos.

   En aquest sentit, ha insistit que la "millor enquesta és la del dia 22 de maig", quan els ciutadans vagin a les urnes, alhora que ha manifestat que el seu partit pretén "seguir amb el canvi, continuar donant participació a tota la societat i seguir empenyent la recuperació econòmica ".

   "Aquesta és l'única comunitat autònoma que en els mesos que portem d'aquest any ha restat atur i, per tant, el màxim objectiu és sumar economia i restar atur i, sobretot, no tornar enrere a la mala gestió que va fer el PP a Balears ", ha remarcat Antich.

   Preguntat per l'enquesta del CIS, que revela que Antich és el segon president amb pitjor valoració ciutadana, ha manifestat que quan es pregunta als ciutadans si volen a Antich o el candidat del PP, José Ramón Bauzá, com a president de l'Executiu balear, li prefereixen a ell.

   Per tant, ha indicat que, en aquest moment, es tracta d'explicar el projecte que volen fer els socialistes i, sobretot, "consolidar tota la feina que s'ha fet en aquesta legislatura, de mans netes, de més participació i de recuperació econòmica ".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube