Imprimeix
PDF

Antich: si guanya el PP els serveis socials seran de pagament

50El candidat del PSIB-PSOE a la Presidència del Govern, Francesc Antich, ha advertit avui que si el PP torna a governar a Balears,    privatitzarà tot tipus de serveis socials, com ara la sanitat o la dependència. "Si algú ha impulsat els drets socials ha estat el partit socialista”, ha dit Antich.

"Si entra el PP, la gent haurà de pagar per aquests serveis", ha declarat Antich.
Les intencions del PP contrasten amb l'aposta socialista per promoure els serveis assistencials públics. Durant aquesta legislatura, el Govern i el Consell socialistes han fet un gran esforç per avançar en l'aplicació de la Llei de Dependència, segons ha declarat durant una visita a la Llar d'Avis que gestiona el Consell de Mallorca a Palma.

"Per la Llei de Dependència ja hi ha més de 10.000 persones que estan cobrant les ajudes i que quan nosaltres vam arribar (al Govern) estaven totes les seves peticions parades dins d'un calaix", ha explicat Antich.

El candidat socialista ha defensat que "allò públic és el patrimoni dels que no tenen patrimoni i el que fa que hi hagi igualtat d'oportunitats" i que aquells que tenen dificultats econòmiques "puguin tenir els mateixos serveis" que les persones que si tenen recursos.

"Si algú ha impulsat els drets socials ha estat el partit socialista i vull deixar clar que no és el mateix votar uns que votar a altres", ha dit Antich, que ha insistit que les polítiques socials són "prioritàries" per al PSIB , per ser les que donen cohesió a la societat.

La candidata socialista a la presidència del Consell de Mallorca, Francina Armengol, que ha acompanyat a Antich en el seu recorregut per la Llar d'Ancians, ha recordat que la política social és "la bandera" primordial durant aquesta legislatura i ha dit que si ella repeteix al capdavant del Consell tornarà a ser així.

"Hem augmentat un 50% el pressupost i això ha revertit en més política social que mai en la història d'aquesta illa", ha assegurat Armengol.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube