Imprimeix
PDF

Armengol “La solució per Catalunya, les Illes Balears i tot Espanya és federal”

Armengol navarro i rubalcabaLa secretària general del PSIB-PSOE ha participat en l'acte de cloenda "La solució és federal" a Barcelona amb Pere Navarro i Alfredo Pérez Rubalcaba.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha defensat el model federalista com a solució al problema territorial de l'Estat. Armengol ha afirmat que "la solució per Catalunya, les Illes Balears i totes les comunitats autònomes d'Espanya és federal" i ha defensat que "federalisme és pacte, respecte a la diversitat, respecte a la pluralitat i a la diferència, és reconeixement a la singularitat i és més i millor democràcia".

Francina Armengol ha fet aquestes declaracions durant la seva intervenció avui migdia en l'acte de cloenda "La solució és federal" celebrat a Barcelona, que ha estat organitzat pels Socialistes de Catalunya i que ha comptat amb la participació també del primer secretari del PSC, Pere Navarro, i el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba.

La dirigent socialista ha defensat la solució federal davant els que ens volen separar o els que no volen aportar cap sortida. "No vull una frontera entre Catalunya i les Illes Balears", ha defensat Armengol.

Durant la seva intervenció, Armengol ha acusat a Bauzá "d'acometre un atac sense precedents a la llengua pròpia, el català", així com de ser un president "que té fòbia a tots els trets que ens són propis i comuns". Francina Armengol ha explicat als assistents a l'acte públic que "Bauzá vol treure el català de les aules amb el TIL tal i com ho ha fet per l'accés a la Funció Pública i ara vol perseguir llaçades amb la Llei de Símbols".

La secretària general del PSIB-PSOE ha acusat a la dreta d'aprofitar la crisi per estar perpetrant un canvi en el nostre model de societat. "Han fet una reforma laboral que és un atac als treballadors, una reforma de les pensions que va contra els pensionistes i acaben d'aprovar una reforma educativa amb la LOMCE que és un atac a la igualtat d'oportunitats i a la formació dels nins i joves".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube