Imprimeix
PDF

Francesc Antich es compromet a aconseguir la tarifa plana a 30 euros pels vols entre illes

51El candidat socialista a la presidència del Govern Balear, Francesc Antich ha anunciat avui que si surt reelegit President del Govern, transferirà les competències en matèria turística als Consells insulars. Antich també ha marcat com a prioritat aconseguir la tarifa plana de 30 euros pels vols entre illes. Així mateix, ha assegurat que les bones xifres obtingudes aquesta Setmana Santa en matèria d’ocupació confirmen que la temporada serà molt bona i que Balears consolida el camí cap a la recuperació.

En una trobada amb els socialistes d’Eivissa Antich ha assegurat que buscarà una fórmula per aconseguir un bitllet de cost en torn als 30 euros, amb bones freqüències i horaris, “es tracta de crear una tarifa pública perquè les illes d’Eivissa i Menorca baixin els costos”. També ha afegit que es pot portar a terme amb la modificació de l’ordenació del servei públic i que ha de ser l’estat qui ho posi en marxa, “hi ha voluntat de les dues administracions per tractar aquesta qüestió”, ha apuntat.

El Secretari General del PSIB-PSOE ha assegurat que “tindrem una molt bona temporada turística. De fet, aquesta mateixa setmana hem confirmat la gran afluència del turisme britànic; vendran mig milió de turistes anglesos”.

En aquest sentit ha remarcat a més que l’objectiu dels socialistes és “sumar economia i restar atur”. En aquest context de millora econòmica a les illes, Antich assenyala que Eivissa és la que estira més del carro, “és on les coses van millor”.

A més, el candidat socialista ha apuntat que Eivissa està també al capdavant en la creació de llocs de feina, “només en el mes d’abril prop d’un milenar de persones han trobat feina i ja treballen. Una xifra que augmentarà al mes de maig”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube