Imprimeix
PDF

Antich denúncia que el PP de Balears és la dreta de la dreta

54La  candidata a la presidència del Consell, Francina Armengol, recomana a la població que no es deixi enganyar, que el PP són els mateixos: diferents cares, diferents noms, però la mateixa manera de gestionar de sempre

El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha denunciat avui durant un míting celebrat a Alcúdia que el Partit Popular de Balears és la dreta de la dreta, la dreta radical, la dreta dels señoritos”. Per la seva part, la candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Francina Armengol, ha recomanat a la població que no es deixi enganyar, ja que són els mateixos de sempre: “Diferents cares, diferents noms i llinatges, però la mateixa manera de fer, les mateixes idees de sempre. Armengol ha volgut desfer el mite de que la dreta gestiona millor i ha dit que “només gestionen millor les butxaques dels seus amics”.

El candidat socialista a la presidència del Govern ha insistit en que s’han de fer esforços per tal de sumar economia i restar atur sense fer una passa enrere en drets socials. Els dos candidats socialistes han mencionat el fet que el PP no vulgui participar en debats públics amb altres formacions polítiques perquè no volen explicar el que realment farien si governassin. No obstant això, tant Armengol com Antich han afirmat que “ja estan parlant de privatitzar serveis essencials com la sanitat i també de retallar drets socials”. A continuació, Antich ha recordat que “els socialistes hem lluitat molt durant molt de temps per a garantir els drets socials” . Armengol ha afirmat que tots aquests drets socials estan en perill el 22 de maig, ja que si governa la dreta, voldran privatitzar drets fonamentals com la sanitat, l’educació o les pensions, “ i això vol dir que només podran gaudir d’aquests drets qui els pugui pagar”.

El candidat socialista ha recordat que durant els quatre anys de la legislatura que ara acaba, el Partit Popular no ha fet ni una sola proposta i s’ha limitat a criticar la feina que hem fet des del Govern. “Hi ha moments –ha dit- que els partits polítics han d’estar per damunt dels interessos partidistes”.  Especialment, en temps de dificultats. “No pot ser –ha afegit- que el PP no vulgui ajudar a superar els moments difícils i que el seu únic objectiu sigui tombar el Govern”.

El secretari general del PSIB-PSOE  ha assegurat que les Illes Balears estan començant a superar la crisi “gràcies a la feina que s’ha fet des de les institucions governades pels socialistes”. En aquest sentit, ha recordat que el passat mes d’abril, més de 5.500 persones de Balears varen trobar feina, i que som l'única Comunitat que està reduint les xifres d’atur. Sense deixar els temes econòmics, ha assegurat que la temporada turística serà excel·lent, segons totes les previsions.

“Els socialistes –ha dit- volem sortir bé  de la crisi, amb un creixement econòmic que sigui beneficiós per a tothom”.

Finalment, Antich ha demanat el vot i la mobilització de tothom per tal d’evitar tornar enrere, i ha garantit molta feina però “la farem amb les mans netes, com ho hem fet sempre”, ha conclòs.  

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube