Imprimeix
PDF

Armengol promet a Eivissa que en 2014 “els socialistes presentarem batalla contra les desigualtats”

Armengol i Torres a EivissaLa secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha promès a Eivissa que en 2104 "els socialistes presentarem batalla contra les desigualtats", amb importants fites com seran les eleccions del mes de maig al Parlament Europeu.

Armengol ha assistit a Sant Josep de sa Talaia al dinar solidari en favor de la Plataforma Sociosanitària, que ha organitzat el PSOE i ha comptat amb la participació d'un total de 400 persones.

Francina Armengol ha lamentat que el 2013 ha estat "un any molt dolent pels ciutadans de les Illes Balears i molt dolent, especialment, per als ciutadans d'Eivissa", ja que "tenim el pitjor president del Govern de les Illes Balears i el pitjor president del Consell d'Eivissa". La secretària general dels socialistes ha remarcat que "mentre tenguem 100 mil aturats a les Illes Balears, mentre hi hagi gent a qui el sou no és suficient per arribar a final de mes i un 20% de ciutadans en situació de pobresa, les coses no aniran bé".

El que hem tengut durant el 2013 han estat uns "govern del PP a Balears i al Consell, als que hem d'afegir el govern de Rajoy" que ha provocat l'actual situació de "més desequilibri social". Segons Armengol, "hi ha gent que té molts més diners, que és multimilionària, i hi ha més gent pobre. Per tant, la bretxa social està augmentant. Trencar les desigualtats, aquesta és la nostra principal batalla".

Armengol ha posat nombrosos exemples de la "prepotència" i "incapacitat" dels governs de Bauzá i Serra. Ha recordat que Bauzá "no ha trobat ni 5 minuts de la seua agenda per rebre ni els docents, ni els pares i mares", en un any que recordarem pel "gran conflicte" a l'educació que ha provocat el PP. També ha citat fracassos més recents, com la negativa del PP del Senat a incorporar els 74 milions d'euros per a les depuradores, desemmascarant les mentides dels populars quan anunciaven que aquests diners arribarien, o la proposta de finançament dels consells, que "condemna financerament el Consell d'Eivissa. "Quan he llegit les frases que varen pronunciar ahir -en la visita de Bauzá a Eivissa- sobre les solucions que han donat, m'han entrat les rialles, si no fos perquè és un tema trist i penós per als ciutadans d'Eivissa", ha dit Armengol.

El secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, ha agraït a Francina Armengol la seua assistència per segon any al dinar solidari de Nadal dels socialistes d'Eivissa. Ha garantit que el PSOE d'Eivissa està preparat per "presentar batalla" a les eleccions europees del maig de 2014, com també ha dit Armengol.

Torres també s'ha referit a les declaracions de Bauzá i Serra, pronunciades ahir a Eivissa sobre el Cetis, lamentant que la "manca de coneixement" de tots dos, quan deien que en 2003, quan es va iniciar el projecte d'estació d'autobusos, no governava el PP. Torres els ha recordat que Matas i Palau eren els presidents en aquell moment, quan l'Ajuntament de Vila va decidir iniciar l'estació a través d'una concessió, justament per la falta de suport econòmic que hi havia per part del PP.

"La gestió ara mateix és seua i és ells qui han d'arreglar", ha insistit Torres. "S'han d'aclarir ells, i sobre tot el president Vicent Serra amb els seus amics empresaris a veure si d'una vegada es posen d'acord".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube