Imprimeix
PDF

Antich denúncia que el PP vol retallar drets socials i privatitzar serveis essencials com la sanitat

55El candidat a la presidència del PSIB-PSOE afirma que el seu objectiu fonamental és “sumar economia i restar atur sense una passa enrere en l’estat del benestar”

El secretari general del PSIB-PSOE, Francesc Antich, ha denunciat avui durant un míting celebrat a Sa Pobla que el Partit Popular ja comença a deixar clar quines són les seves  intencions: “Ja estan parlant de privatitzar serveis essencials com la sanitat i també de retallar drets socials”. A continuació, Antich ha recordat que “els socialistes hem lluitat molt durant molt de temps per a garantir els drets socials” i ha assegurat que el seu objectiu fonamental és “sumar economia i restar atur sense donar ni una passa enrere en l’estat del benestar” .

El candidat socialista ha recordat que durant els quatre anys de la legislatura que ara acaba, el Partit Popular no ha fet ni una sola proposta i s’ha limitat a criticar la feina que hem fet des del Govern. “Hi ha moments –ha dit- que els partits polítics han d’estar per damunt dels interessos partidistes”.  Especialment, en temps de dificultats. “No pot ser –ha afegit- que el PP no vulgui ajudar a superar els moments difícils i que el seu únic objectiu sigui tombar el Govern”.

El secretari general del PSIB-PSOE  ha assegurat que les Illes Balears estan començant a superar la crisi “gràcies sobre tot a la ciutadania d’aquestes illes que són de les més emprenedores, i gràcies també a la feina que s’ha fet des de les institucions governades pels socialistes”. En aquest sentit, ha recordat que el passat mes d’abril, més de 5.500 persones de Balears varen trobar feina, i que som l'única Comunitat que està reduint les xifres d’atur. Sense deixar els temes econòmics, ha assegurat que la temporada turística serà excel•lent, segons totes les previsions.

“Totes aquestes dades  són molt bones notícies per als ciutadans i ciutadanes de Balears, però en canvi, no ho són per al PP,  perquè el PP desitja que tot vagi malament”, ha dit. Antich ha acabat la seva intervenció recordant que no és el mateix que governin uns o uns altres. “Els socialistes –ha dit- volem sortir bé  de la crisi, amb un creixement econòmic que sigui beneficiós per a tothom”.
Finalment, Antich ha demanat el vot i la mobilització de tothom per tal d’evitar tornar enrere, i ha garantit molta feina però “la farem amb les mans netes, com ho hem fet sempre”, ha conclòs. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube