Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE afronta amb valentia i fortalesa els reptes del 2014 per preparar l'alternativa sòlida en defensa dels drets socials i llibertats

Copa Nadal PSIB-PSOE 2013webArmengol: "Treballarem amb l'esperança de que, en el 2015, tots els drets i llibertats que ara retrocedeixen tornaran a ser del poble i això ho garantirà el Partit Socialista."El PSIB-PSOE afronta amb valentia i fortalesa els reptes de l'any 2014 amb l'objectiu de construir una alternativa sòlida a les polítiques de dretes que estan duent a terme els governs conservadors a Balears, a Espanya i a Europa. Així ho ha anunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, durant la tradicional trobada de Nadal amb els mitjans de comunicació.

"Tenim la maquinaria en marxa i a punt per enfocar les eleccions europees que són claus per rompre amb les desigualtats que s'estan creant degut a les males polítiques de les majories que, sens dubte, es fixen al Parlament Europeu", ha explicat Armengol. La campanya electoral de les europees el 2014 serà un moment molt important de l'any, en que també es celebrarà la Conferència Política dels Socialistes de Balears "per marcar un projecte d'alternativa clara al govern conservador a Balears" i tindrà lloc l'elecció dels candidats i candidates socialistes a totes les institucions d'Espanya.

"Des del PSIB afrontam aquests reptes amb el convenciment de que això ens farà més forts, més units i més sòlids per presentar l'alternativa necessària als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears", ha apuntat la secretària general.

"Ahir varem viure un dia trist a les Illes Balears, i també a l'Ajuntament de Palma, i ho veim també a nivell estatal", ha explicat Armengol, en referència a les lleis repressores que està aprovant el Partit Popular (Llei de Símbols, Ordenança Cívica i Llei de Seguretat Ciutadana, entre d'altres). "El PP està utilitzant la crisi econòmica per fer un canvi de model social, per retallar els drets dels ciutadans com és la llibertat d'expressió, per acabar amb el que havien aconseguit durant molts anys de lluita i de patiment de moltes persones i molts de partits polítics", ha opinat Armengol. Ha reconegut la socialista "la decepció i la tristesa" que li produeix l'actuació d'uns governs del Partit Popular que desprestigien absolutament allò públic, les institucions i les conquestes de la democràcia.

Davant això, la secretària general socialista ha anunciat "una oposició duríssima, molta fortalesa i valentia en el 2014". "Vull encoratjar els ciutadans a afrontar el 2014 dient que no, que no passaran per damunt de nosaltres i per damunt d'aquells drets que com a societat hem conquerit i que no deixarem que ens els prenguin per molta majoria absoluta que, de moment, tenguin", ha afegit.

Armengol ha apel·lat també a l'esperança: "Preparam sòlidament una alternativa perquè en el 2015, totes aquestes qüestions, tots els retrocessos de drets i llibertats tornaran a ser del poble de les Illes Balears i ho garantirà el Partit Socialista."

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube