Imprimeix
PDF

Antich vol aprovar una llei de voluntariat per donar suport al tercer sector

57El candidat socialista a la Presidència del Govern, Francesc Antich, s'ha compromès avui a treballar des de les institucions per donar suport al tercer sector, amb diferents mesures, entre les que ha destacat l’aprovació d’una llei del voluntariat a Balears.

Antich i la candidata socialista al Consell de Mallorca, Francina Armengol, s'han reunit avui al Centre Flassaders de Palma amb representants del tercer sector-que agrupa activitats de l'anomenada economia social-per explicar les seves propostes electorals en aquest àmbit.

El candidat socialista considera el tercer sector "un aliat natural a les polítiques de benestar social de les institucions" i s'ha compromès a treballar per "reforçar" i donar-li el protagonisme que mereix tant en aquest àmbit com des del punt de vista econòmic "perquè també signifiquen la creació de molts llocs de treball".

"La nostra idea és que el tercer sector tingui el paper de sector econòmic i de benestar social que li correspon", ha afirmat Antich. Ha anunciat que "des de la transversalitat de les diferents institucions", els ajudarà en matèries com la formació de seus treballadors, l'aplicació de noves tecnologies o la simplificació de tràmits "perquè es valori l'aplicació de responsabilitat social i el treball de benestar social que fan".

Per fer-ho possible, Antich ha assenyalat que s'hauran de desenvolupar la Llei de Serveis Socials i la Carta de Serveis Socials i es promulgarà una llei de voluntariat, perquè tradicionalment el tercer sector compta amb voluntaris.
 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube