Imprimeix
PDF

Antich anuncia més suport a les denominacions de qualitat i a la professionalització del sector agrari

58El candidat socialista a la Presidència del Govern, Francesc Antich, ha anunciat avui que, si guanya les eleccions del 22 de maig, potenciarà les denominacions de qualitat i a la marca “producte local”.

“Hem de seguir professionalitzant el sector i a la vegada donant molt de suport  al cooperativisme”, ha dit Antich durant una visita que ha realitzat avui dematí a Mercapalma.  Antich ha explicat que, de cara a la propera legislatura, els socialistes “volem unir medi ambient i agricultura. A més de complir amb l’estatut, creiem que dins el govern han d’anar junts”, ha explicat el candidat.

Antich també ha destacat el compromís del Govern socialista amb la millora de resposta de les institucions en quant a tràmits burocràtics. “Tenim molt clar que hem de racionalitzar l’administració i simplificar tràmits. Ens hem d’adequar més a les necessitats de les nostres empreses i de la nostra gent”, ha destacat.

Entre d’altres mesures, el PSIB proposa minvar en un 50% els terminis actuals per donar resposta als ciutadans i ciutadanes, i  a les empreses.
“S’ha de donar prioritat absoluta a tot lo que són tràmits que poden ajudar a impulsar la part econòmica. Llicències, creació empreses, obertura d’establiments...  en tot això s’ha de fer un esforç prioritari per que en quest moments lo més important és sumar economia i restar atur”, ha afegit.

Transferències al Consell
En aquest mateix sentit s’ha expressat la candidata socialista al Consell de Mallorca. Francina Armengol ha recalcat el compromís socialista de reactivar les transferències pendents de l’Estatut, i concretament culminar la negociació ja començada en matèria d’agricutura, ramaderia i pesca.

“El nostre compromís és potenciar un sector que necessita del suport institucional i agilitar tota la tramitació amb el propi Consell de Mallorca, en el moment que sigui efectiva la transferència”, ha dit.

Antich i Armengol han visitat avui dematí diverses naus de Mercapalma, com la de Carn Illa o Palma Fruit. A més, el president s’ha reunit amb empresaris del mercat, amb els què ha pogut intercanviar opinions i parlar de les necessitats del sector.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube