Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE duplicarà el Parc Bit i crearà una societat de capital risc per a projectes innovadors

61El PSIB-PSOE farà una aposta clara per la innovació durant la propera legislatura, si guanya les eleccions autonòmiques que es celebraran el proper 22 de maig. Així ho ha anunciat el candidat socialista a la Presidència del Govern, Francesc Antich, en un acte de presentació de les principals propostes en matèria d’innovació celebrat avui dematí al Parc Bit.

Antich s’ha compromès a duplicar la superfície del Parc Bit, amb 120.000 metres quadrats més, és a dir 60 parcel•les, per facilitar la instal·lació de noves empreses innovadores, i a impulsar la implantació de noves incubadores d’empreses.

“Durant aquesta legislatura ja s’ha fet un gran esforç per fomentar el nou model econòmic i el sector de les noves tecnologies”, ha explicat el conseller d’Economia i Hisenda, el socialista Carles Manera. La contribució al PIB balear d’aquest sector ha pujat del 3 al 5% en quatre anys.

“La nostra intenció és seguir fent feina en aquest sentit”, ha afegit.

Francesc Antich també ha anunciat la creació d’una Societat de Capital de Risc “que ajudi els projectes estratègics per al desenvolupament d'empreses innovadores i basades en el coneixement", una iniciativa que considera "un instrument essencial en un moment en el qual aconseguir crèdit té les seves dificultats.”

L’impuls als clústers és una altra de les propostes socialistes presentades avui dematí pel secretari general del PSIB-PSOE, qui també ha promès treballar en la internacionalització de les empreses de Balears en col•laboració amb les cambres de comerç.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube