Imprimeix
PDF

El ministre Gabilondo considera “impresentable votar a persones que no són honestes”

62Antich recomana triar aquells que pensen en tothom i no aquells que només pensen en ells mateixos.

El ministre d’Educació, Àngel Gabilondo considera impresentable que es voti a persones que no són honestes: “Impresentables ells, però impresentables també nosaltres si els votam”, va dir ahir a un Míting que va tenir lloc al Plan de na Tesa, on varen participar també el candidat socialista a la batllia, Daniel Guirao, la candidata a la presidència del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i el candidat a la presidència del Govern, Francesc Antich. Per la seva part, Francina Armengol i Francesc Antich varen defensar els valors que caracteritzen els Socialistes: justícia social, igualtat d’oportunitats o solidaritat, i varen criticar el model que defensa el Partit Popular, basat en l’especulació i els guanys ràpids.

Antich va insistir en que no és el mateix votar uns o els altres, una idea que també va fer seva el ministre Gabilondo quan va dir que “subratllar una vegada i un altre que no és el mateix, és determinant”. Gabilondo va citar l’honestedat com un valor molt important i va dir que es pot ser i s’ha de ser un gran polític i ser honest, i va afegir que “un polític sense sensibilitat social és un perill públic”.  Finalment, va demanar participació especialment als joves i va afirmar que “els indiferents, més tard o més prest són de dretes”.

Armengol i Antich varen coincidir en destacar les dificultats que han marcat els quatre anys d’aquesta legislatura per la crisi i per l’herència rebuda del Govern anterior. Però malgrat aquestes dificultats, les institucions governades per socialistes han invertit més que mai en educació, sanitat i benestar social. Francina Armengol va advertir que el 22 de maig “Ens jugam el model de futur de país”. La candidata al Consell va recordar que Bauzà diu que farà el contrari del que ha fet a Marratxí com a batle; per tant, no és de fiar. “Bauzà va posar com exemple de gestió a Jaume Matas, i mirau on és ara Jaume Matas.”

Antich, per la seva part, va voler deixar molt clar que no és el mateix donar suport a uns –els socialistes que defensam  valors com la igualtat d’oportunitats i l'interès general- o als altres –el Partit Popular, que defensa un model basat en l’ especulació i els guanys ràpids-. Per això, va demanar la mobilització de tothom, per no tornar al passat que representa el PP, i fer feina per tal de consolidar un projecte que cerca millorar la qualitat de vida de tothom. El secretari general del PSIB-PSOE va destacar que aquesta legislatura, el Govern ha fet un gran esforç per sortir de la crisi amb l’ajuda de tots, i va recordar els grans pactes amb empresaris i sindicats. “Es tracta –va dir- d’aprofitar les energies de tothom”.

Antich va recordar que les importants inversions que s’han fet des del Govern aquesta legislatura són els fonaments d’un sistema més igualitari, que cerca més cohesió i més benestar social. En aquest sentit, va destacar especialment els nous centres escolars que s’han fet, així com els centres de salut o el desenvolupament de la Llei de Dependència. El candidat socialista va explicar que quan va arribar al Govern es va trobar que els seus antecessors del Partit Popular no l’havien desenvolupada; “Ens vàrem trobar 4 o 5 mil peticions dins un calaix: ara més de 10.000 persones reben ajudes per  la Llei de Dependència”.

El secretari general del PSIB-PSOE va acabar la seva intervenció amb una recomanació: “Convé triar bé, triar aquells que pensen en tothom i no tan sols en ells mateixos. Si vosaltres no sou una prioritat per a ells, ells no han de ser una prioritat per a vosaltres”

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube