Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE mantindrà el suport a l’habitatge públic i potenciarà la política social

69El candidat socialista a la Presidència del Govern, Francesc Antich, ha anunciat avui que, si torna governar, mantindrà el suport a la promoció d’habitatges públics per seguir garantint el dret de les persones a una vivenda. “En aquesta legislatura s’han gestionat a prop de 4.700 vivendes. Devers 2.000 s’hauran acabades. El nostre objectiu la pròxima legislatura és seguir fent feina damunt uns marges d’unes 5.000 vivendes gestionades, entre aquelles que es podran acabar i aquelles que tindrem en projecte o tindrem planificades”, ha dit.

Durant una visita a una promoció d’habitatges de protecció oficial a Es Pil·larí, Antich ha ressaltat que “ara hi ha solars i hi ha projectes perquè la propera legislatura se puguin servir més vivendes als ciutadans i ciutadanes. Quan nosaltres arribàrem vàrem haver de començar de zero”.  “No havia solars, no havia projectes, no havia voluntat”, ha recordat.

Aquesta promoció d’habitatges -156 vivendes en lloguer o en lloguer amb opció de compra- és un exemple més de la política d’habitatge del Govern socialista. Els pisos, alguns d’ells construïts de nou i d’altres comprats de l’estoc disponible de promotors privats, tenen preus assequibles (380 euros lloguer de mitja i uns 500 euros en lloguer amb opció de compra).  “La meitat dels pisos en lloguer els destinarem als joves”, ha afegit el candidat.

La política de promoció de la vivenda pública del Govern Antich i la bona coordinació amb el Consell de Mallorca “ha permès  a entitats no lucratives disposar d’espais per atendre a persones amb discapacitat, i a servit al  Consell de Mallorca per poder donar suport a la política de menors”, ha explicat Francina Armengol, candidata socialista a la Presidència del Consell de Mallorca.

“La política d’habitatge ha permès també una política social”, ha dit, durant  la visita d’aquesta promoció d’habitatges, on es troba un dels 14 centres per a menors que ha posat en marxa el Consell durant aquesta legislatura. Francina Armengol ha explicat: “el meu compromís és que, si som elegida de nou, seguirem augmentat el pressupost un 10% cada any fins arribar a final de legislatura amb 50 milions més d’inversió en política social per garantir els drets dels menors i de les persones amb discapacitat, i per poder aplicar la llei de dependència, amb especial atenció a les persones majors.”

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube