Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es reuneix amb l’Associació de Directors d’Educació Secundària

Reunió ADESMA webFrancina Armengol: "Amb més de 250 dimissions damunt la taula, Bauzá encara no ha estat capaç de dedicar ni 5 minuts del seu temps a intentar solucionar el conflicte educatiu."

La secretària general i portaveu parlamentària del PSIB-PSOE, Francina Armengol, s'ha reunit avui amb la Junta Directiva de l'Associació de Directors d'Educació Secundària de Mallorca (ADESMA). Armengol ha rebut el president d'ADESMA, Antoni Morante, la secretària Antònia Serra i d'altres representants de l'associació en la seu del PSIB-PSOE, un partit que –ha dit- considera "el diàleg com a eina imprescindible per dur endavant qualsevol política, i més dins l'àmbit educatiu".

"És inacceptable que, amb més de 250 dimissions damunt la taula, Bauzá encara no hagi estat capaç de dedicar ni 5 minuts del seu temps a intentar solucionar el conflicte educatiu", ha dit la portaveu socialista. Ha reafirmat Armengol el compromís socialista de derogar el TIL la propera legislatura i cercar formules consensuades perquè els alumnes puguin millorar les seves competències lingüístiques en anglès, amb recursos i sense imposicions.

Ha lamentat també Armengol "el menyspreu i els insults constants de Bauzá a la comunitat educativa". Avui, una vegada més, durant una entrevista radiofònica, Bauzá ha tornat a carregar contra els docents, que duen ja un any de mobilitzacions contra les retallades de recursos públics per a l'educació i les mesures ideològiques imposades des del Govern.

El president d'ADESMA, Antoni Morante, per la seva banda, ha explicat els efectes negatius que ja té damunt els alumnes l'aplicació precipitada, imposada i sense recursos del Tractament Integrat de Llengües en el curs 20013-2014. El darrer estudi de l'Associació deixa patents els desastrosos resultats acadèmics i l'augment de suspensos en les assignatures no lingüístiques que s'han de fer en anglès per complir amb la normativa TIL .

Per part d'ADESMA han participat en la reunió el seu president, Antoni Morante, i també Antònia Serra, Jaume March i Manel Perelló. Per part del PSIB-PSOE han assistit a més d'Armengol, el secretari d'Educació de la Comissió Executiva, Rafel Fernández, els diputats Cristina Rita i Lluís Maicas, i Rafi Sánchez del Grup d'Educació.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube