Imprimeix
PDF

Antich garanteix que el PSIB-PSOE no donarà ni un pas enrere en polítiques socials

70El candidat socialista a la Presidència del Govern, Francesc Antich, ha assegurat avui que el PSIB-PSOE no donarà ni un pas enrere en polítiques socials i ha afegit que "aquesta comunitat autònoma ha de prendre moltes decisions, però l'única que no s'ha de prendre és tornar enrere en temes de benestar social, tot i les dificultats, perquè incrementar la inversió en benestar social és la millor manera de sortir de la crisi ".

El candidat socialista ha fet aquestes declaracions durant una trobada amb entitats relacionades amb els serveis socials, celebrat aquest matí al laboratori Francesc Quetglas, en què també han participat les candidates a l'alcaldia de Palma, Aina Calvo, i a la presidència del Consell de Mallorca, Francina Armengol. Calvo ha recordat la feina feta durant aquesta legislatura des de la institució que presideix en temes socials, però ha afirmat que cal seguir en aquesta direcció i per això, "necessitem que guanyi Francina Armengol al Consell i que Francesc Antich presideixi el Govern Balear i us necessitem a tots ", ha dit.
Per la seva banda, Francina Armengol ha agraït l'esforç de totes les entitats no lucratives en la seva lluita per aconseguir una Mallorca "més justa i més cohesionada". La candidata socialista a presidir el Consell ha assegurat que el seu compromís és lluitar contra les desigualtats i que vol una Mallorca "amb més drets per a tots i més igualitària". Armengol ha concretat el seu compromís si torna a presidir el Consell: "Seguirem augmentant el pressupost un 10% cada any fins a arribar a final de legislatura amb 50 milions més d'inversió en política social i garantir els drets dels menors i de les persones amb discapacitat , i per poder aplicar la llei de dependència, amb especial atenció a la gent gran.
" Antich ha afirmat que des del Govern s'han reforçat les polítiques socials incrementant un 30% el finançament als Consells, i amb més inversions en escoles, centres de salut o residències per a gent gran. "Encara queda molt camí per recórrer-ha recordat-però quan vàrem arribar al Govern varem haver de partir de zero, per exemple en l'aplicació de la llei de dependència, gràcies a la qual, ara més de 10.000 persones perceben algun tipus d'ajuda ". Antich ha explicat la importància de millorar la transversalitat en les conselleries del Govern que tenen a veure amb el benestar social, especialment les de Treball, Salut, Educació i Habitatge. De la mateixa manera, ha incidit en la importància de reforçar el paper de les entitats que treballen en l'àmbit del benestar social i ha destacat la seva funció com a generadores de llocs de treball. Antich, Armengol i Calvo han demanat el vot per al PSIB-PSOE i han assegurat que el 22 de maig ens juguem el manteniment dels drets socials o un retorn al passat si governa el PP.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube