Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE dóna suport a les 14 propostes de la Federació de Malalties Rares

Adhesió propostes FEDER webCoincidint amb la celebració, el 28 de febrer, del Dia Mundial de les Malalties Rares.

El secretari de Salut del PSIB-PSOE, Vicenç Thomàs, ha traslladat el suport a les propostes plantejades per la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER) per aquest 2014. Les propostes de la FEDER, incloses en el document "14 propostes per a les Malalties Rares 2014" estan destinades a la millora de la qualitat de vida dels 3 milions de persones afectades i la seva publicació coincideix amb la celebració demà 28 de febrer, amb el Dia Mundial de les Malalties Rares.

Thomàs ha traslladat el suport i adhesió del PSIB-PSOE a la representant a les Illes Balears de la Junta directiva de la FEDER, Iliana Capllonch. A l'acte ha assistit també la diputada socialista, Conxa Obrador.

Entre les propostes que recull el document i que el PSIB-PSOE ha traslladat el seu suport hi ha l'accés a medicaments i tractaments vitals; la cobertura de les malalties rares a la Cartera Comú Bàsica del Sistema Nacional de Salut; la creació de serveis d'atenció; o l'accés a una educació reglada i garantir una atenció.

Des del PSIB-PSOE, Thomàs ha manifestat que "al sofriment que pateixen els afectats de malalties rares i les famílies s'afegeix en moltes ocasions el desconeixement per al seu diagnosi i tractament". Vicenç Thomàs ha lamentat a més la negativa del PP en donar suport en el Parlament de les Illes a les iniciatives que ha plantejat el Grup Socialista per millorar les condicions de vida dels afectats, com la d'exonerar-los dels copagaments sanitaris.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube