Imprimeix
PDF

EL PSIB-PSOE comença la mobilització de cara a les eleccions europees

Comitè Electoral EuropeesIsabel Oliver: "Serà una campanya sectoritzada i austera, centrada en explicar a la ciutadania les alternatives que els socialistes oferim a aquesta europa neoconservadora que ara mateix ens governa"

El PSIB-PSOE ha constituït avui horabaixa el Comitè Electoral per a les eleccions europees, del pròxim 25 de maig. Aquesta és la primera passa per a l'organització i posada en marxa de la campanya electoral socialista, que encapçala a nivell europeu Martin Schulz i a Espanya Elena Valenciano.

Aquesta primera reunió ha servit per començar a dissenyar l'estratègia i el missatge socialista de cara als comicis al Parlament Europeu i preparar les accions de mobilització. "El canvi comença per Europa" és l'eslògan de la campanya socialista, que prioritzarà el contacte directe, reunions i trobades amb diferents sectors i grups especialment afectats per les polítiques europees.

"Serà una campanya sectoritzada i austera, centrada en explicar a la ciutadania les alternatives que els socialistes oferim a aquesta europa neoconservadora que ara mateix ens governa", ha explicat Isabel Oliver, coordinadora del Comitè Electoral. Apunta Oliver que "la ciutadania ja és molt conscient de la importància que té Europa en el disseny de polítiques i de normes que condicionen les nostres decisions nacionals, i entenen que, si realment volem un canvi, aquest ha de començar per Europa".

El Comitè Electoral està integrat per la coordinadora Isabel Oliver i els vicecoordinadors de cada illa: Miquel Ramón (Mallorca), Alfonso Molina (Eivissa), Damià Borràs (Menorca), i Margalida Font (Formentera). Igualment, formen part del Comitè Biel Amer al capdavant de l'estratègia i la resposta programàtica i Àgueda Quiñonero a actes públics, entre molts altres companys i companyes.

D'aquesta manera, el PSIB-PSOE dóna el tret de sortida cap a les eleccions europees, que seran claus per recuperar una majoria progressista al Parlament Europeu que defensi els drets i llibertats a tots els ciutadans i ciutadanes.

La llista electoral socialista es donarà a conèixer el proper dissabte 15 de març, quan sigui aprovada pel Comitè Federal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube