Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons serà el candidat del PSIB-PSOE a la llista del PSOE per les Eleccions Europees

Pere Joan Pons webPere Joan Pons, secretari d’Idees, Programa i Formació del PSIB-PSOE i director de la Fundació Gabriel Alomar, serà el representant dels Socialistes de les Illes Balears a la llista que el PSOE presenta a les Eleccions Europees del proper mes de maig.

L’elecció de Pons, que ocupa el vintè lloc de la llista, ha estat aprovada en la reunió del Comitè Federal del PSOE que es celebra avui a Madrid, i que ha donat el vistiplau a la llista socialista que encapçala Elena Valenciano.

La portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha dit que la inclusió de Pons, de qui ha destacat el seu coneixement i experiència en el tema europeu, és una aposta de renovació després de no haver pogut situar a l’actual eurodiputada Teresa Riera en un lloc més capdavanter en la llista.

Pere Joan Pons (Palma 1970), és llicenciat en Dret per la Universitat Central de Barcelona, en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb un màster en Dret Internacional Europeu i Humanitari de la Universitat de Paris XI. Pons va ser director insular de Presidència i d’Innovació al Consell de Mallorca (2007-2011) i anteriorment havia treballat a Suïssa amb l’ONG Metges sense Fronteres, a la televisió europea d’EuroNews i al diari El País.

La portaveu del PSIB-PSOE ha recordat que Pons ocupa el mateix lloc en la llista que l’actual eurodiputada Teresa Riera i en aquest sentit ha manifestat el desig de que els Socialistes de les Illes Balears tenguem un representant en el Parlament Europeu després de les eleccions del proper mes de maig.

Costa ha volgut també fer un especial reconeixement a l’actual eurodiputada i presidenta del PSIB-PSOE, Teresa Riera, qui deixa el Parlament Europeu després de deu anys. Costa ha destacat el treball i la dedicació de Riera i ha posat com exemple el recentment aprovat Programa Marc d’Investigació i Innovació Horizon 2020, amb una dotació de 70.000 milions d’euros els propers set anys, del qual Teresa Riera ha estat la ponent del programa.

La llista del PSOE a les Eleccions Europees compta amb dos representants més del PSIB-PSOE: Estefania Torres en representació d’Eivissa, que ocupa el lloc número 42; i Miquel Companys, de Menorca, que ocupa el lloc 52. Torres, de 45 anys, és llicenciada en Dret i secretària de Medi Ambient de la Federació Socialista d’Eivissa. Per la seva part, Company, de 28 anys i treballador de banca, és secretari general de les Joventuts Socialistes de Menorca i secretari d’Economia i Ocupació de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube