Imprimeix
PDF

Antich aposta per l'ampliació del port i l'increment de VPO a Formentera

Si el 22 de maig els socialistes revaliden al Govern Balear, treballaran colze amb colze amb el Consell de Formentera per ampliar el port de la Savina i augmentar el nombre d'VPO a l'Illa.  Així ho ha expressat avui el candidat socialista al Govern balear, Francesc Antich, durant el porta a porta en el que ha participat  a Sant Francesc. L'objectiu en matèria d'habitatge protegit és aconseguir que hi hagi habitatges accessibles a tots els pobles de la Pitiüsa del Sud.


Antich ha recorregut els carrers de la vila acompanyat d'Hilari Ferrer, candidat socialista a la Presidència del Consell de Formentera. Ambdós han destacat l'excel•lent coordinació entre el  Govern i el Consell aquests últims quatre anys. Una col•laboració que ha aconseguit que els socialistes “hagin estat el primer govern en fer VPO a Formentera” segons ha apuntat Antich. En concret, s'ha passat de no tenir cap VPO a posar 50 habitatges a disposició dels joves que volen independitzar-se. De cara als propers quatre anys la proposta socialista és oferir VPO a tots els pobles de Formentera. D'aquesta manera, ha apuntat el candidat socialista, “treballem per la cohesió  social de l'Illa”.

El Secretari General del PSIB-PSOE també ha assegurat que si governen els socialistes, el recolzament des del Consolat de la Mar per a la reforma i ampliació del port de la Savina serà total.  Aquesta ampliació permetrà a Formentera tenir connexió amb la Península durant tot l'any i facilitarà l'arribada i sortida de persones i mercaderies. Factors que segons Ferrer son “crucials pel desenvolupament econòmic sostenible de Formentera”. En aquest sentit el candidat al Consell ha assegurat que l'ampliació haurà de ser  “racional i adequada al nostre entorn, que és un entorn fràgil i que hem de cuidar”. 

Finalment, Antich ha garantit el recolzament als principals projectes dels socialistes formenterers en matèria de cultura i memòria històrica. Així ha apostat per la creació de sengles centres d'interpretació a les sitges del monument  prehistòric de Can Costa i de Es Campament, antic camp de concentració d'època franquista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube