Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE dóna total suport a la FP, l'escola d'adults i els programes de segona oportunitat

76El PSIB-PSOE ha anunciat avui que donarà tot el seu suport a la Formació Professional, a l'escola d'adults i als programes de segona oportunitat, si continua governant després de les eleccions de diumenge.

"La formació professional permet reforçar la nostra economia i crear emprenedors, que és importantíssim dins de la nostra economia, i lluitar contra l'abandonament escolar", ha declarat Francesc Antich, candidat socialista a la Presidència del Govern de les Illes Balears.

Durant una visita al l'IES Juníper Serra de Palma, Antich ha recordat que, en aquesta legislatura, s'ha donat molt de suport a tots els ensenyaments de segona oportunitat, que ajuden als ciutadans i ciutadanes de Balears a completar la seva formació. “Hi ha gent, que va deixar d'estudiar molt prest per posar-se a fer feina. Ara, amb 28 o 29 anys,  es troben que ja no poden progressar més o estan sense feina”, ha dit.

“Aquesta legislatura hem fet molta feina. Això ens ha permès augmentar el nombre de persones que estudien FP”, ha explicat el candidat socialista. El seu compromís per la propera legislatura es mantenir la FP com a “prioritat” en l'agenda educativa i aconseguir que 2tots els instituts puguin donar FP inicial”.

Més de mil persones estudien al IES Juníper Serra diferents ensenyaments d'ESO o Formació Professional. El candidat ha visitat els tallers de cuina i restauració, i automoció.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube