Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "Bauzá està en una situació jurídica molt delicada"

Pilar Costa PSIBJa en el seu dia, Bauzá va mentir a tots els ciutadans i va mentir en el Parlament quan va dir que ell només cobrava el seu sou de president.

La portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha valorat avui "molt negativament" la situació jurídica en què es troba el president Bauzá, amb aquesta nova sospita de la seva incompatibilitat per exercir un càrrec públic a la vegada que cobra de les seves activitats privades.

"El president Bauzá està en una situació jurídica molt molt delicada", ha opinat la portaveu socialista. "El pitjor de tot és que Bauzá pot haver cobrat un sou de forma totalment irregular, tal i com deia aquesta sentència del TSJIB", ha afegit Costa.

La socialista destaca que el TSJIB ha ordenat a l'Ajuntament de Marratxí a investigar si Bauzá podia o no cobrar el sou de batle en exclusivitat, ja que ho comptabilitzava amb els seus ingressos privats. "I tal com apunta el TSJIB, això és absolutament incompatible", ha apuntat.

Pilar Costa ha recordat que aquest no és l'únic cas que Bauzá té obert per presumpta incompatibilitat. "Ja en el seu dia, Bauzá va mentir a tots els ciutadans i va mentir en el Parlament de les Illes Balears quan va dir que ell només cobrava el seu sou de president del Govern quan després s'ha demostrat que tenia altres ingressos dels seus negocis privats", ha dit.

La querella del PSIB-PSOE i MÉS per la incompatibilitat de Bauzá com a president es troba als tribunals.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube