Imprimeix
PDF

Antich: “La indiferència és un vot al PP”

77Els socialistes de Menorca reuneixen 1.200 persones a la Plaça del Mercat de Maó, en el seu míting central de campanya

El candidat socialista al Govern balear, Francesc Antich ha  participat junt a l'Ex-ministra de Sanitat, Trinidad Jimenez, i els candidats socialistes a Menorca Joana Barceló, Marc Pons i Vicenç Tur en el míting central de campanya dels socialistes menorquins. En la seva intervenció, Antich ha fet una crida al vot d'aquells que estan descontents o indecisos ja que el seu vot conta i “en aquestes eleccions ens juguem el manteniment dels serveis públics que fan de la nostra societat una societat cohesionada i igualitària”.

Antich ha fet aquestes declaracions davant d'uns 1.200 simpatitzants que s'han reunit al centre de Maó perdonar suport a les candidatures socialistes als diferents municipis de l'illa i al Consell de Menorca. Antich també s'ha referit al perill de l'abstenció i la indiferència que afavoreixen electoralment a la dreta. “La indiferència- ha dit Antich- no construeix hospitals ni crea llocs de feina, no combat la corrupció, ni lluita contra la desigualtat. Las indiferència empitjora les coses”.

Segons el líder socialista en aquestes eleccions els balears decideixen si aposten per un model de desenvolupament basat en el creixement sostenible i en la cohesió social. S'escull si s'aposta decididament  pels serveis socials bàsics com la salut o l'educació o per la privatització indiscriminada que representa la dreta. En aquest sentit Antich ha afirmat que cal que no ens enganyin “el que proposa el PSIB-PSOE i el que proposa el PP son dos models ben diferents”.

“Encarrilem ja el final de la crisi, però el que està en joc aquí és si tots sortim per igual de la crisi o si, per contra, uns quants en surten més afavorits” ha afeigt Antich, qui ha assegurat que “Balears no pot fer un a passa enrere i tornar al passat”.

Per la seva banda, Joana Barceló, candidata socialista al Parlament per Menorca,  s'ha dirigit “aquells que estan indignats, que volen que les coses vagin més ràpid”. Barceló els ha demanat que aquesta indignació la converteixin en compromís, en el compromís social centrat en les persones que representa el Partit Socialista.

Finalment, l'Ex-ministra de Sanitat, Trinidad Jimenez, ha destacat la feina feta pels i les socialistes a les Illes Balears aquests últims quatre anys.  Una gestió, ha dit, centrada en “atendre les necessitats dels ciutadans i l'interès general”. Jiménez també ha advertit del perill de confondre aquests comicis amb un plebiscit del govern de Zapatero. En aquest sentit ha insistit que el proper diumenge cal mobilitzar-se per allò que importa als nostres barris, illes i comunitats autònomes i no caure en el “parany” del PP que “pretén convertir aquestes eleccions en una eina més per guanyar el govern central a Madrid”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube