Imprimeix
PDF

Antich aposta per potenciar de manera conjunta el turisme i la construcció en la pròxima legislatura

80El secretari general del PSIB i candidat a la reelecció a la presidència del Govern, Francesc Antich, ha apostat per potenciar de manera conjunta els sectors del turisme i de la construcció en la pròxima legislatura, per reconduir aquest últim cap a la rehabilitació d'establiments i zones turístiques madures i adaptar així la oferta als "nous reptes" que demanen els clients.


   Aquest és el compromís adquirit per Antich en la reunió mantinguda aquest dijous amb hotelers i comerciants de la Platja de Palma. El candidat ha considerat que una de les maneres de rellançar el sector de la construcció i reduir la desocupació és "deixar de créixer de formar desmesurada" i consumir territori per dedicar-se a "arreglar i millorar" el turisme.
   Així, el candidat ha insistit en el "suport absolut" que el PSIB presta al projecte de reforma de la Platja de Palma, el qual ha assenyalat que volen consensuar el màxim possible perquè arribi a ser "un exemple per al turisme a Espanya" .
   Antich ha indicat que els nous documents que està elaborant l'Estat en matèria turística, com és el Pla Turístic del litoral, ja recullen les estratègies que s'estan impulsant des de la Platja de Palma.
   El també president balear ha assegurat als mitjans que el projecte "no està paralitzat" i que en el mes de desembre tot el referit a urbanisme "ja podrà estar consensuat", després del treball que s'ha fet aquests mesos amb tots els afectats per intentar arribar a acords.
   Així mateix, ha afirmat que també està en converses amb el sector hoteler per arribar a acords sobre les desclassificacions dels establiments. El candidat ha insistit que un projecte "tan important" i de "tanta rellevància" per a Balears ha de comptar "amb el màxim consens possible", pel que ha instat a "tothom" que s'impliqui.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube