Imprimeix
PDF

Antich demana als indignats que votin al PSIB-PSOE

82El candidat socialista al Govern Balear i Secretari General del PSIB-PSOE, Francesc Antich ha demanat la mobilització, diumenge que ve, de tots aquells que estiguin a favor “que hi hagi  molta més igualtat i molta més cohesió dins la nostra societat”. També ha assegurat que no totes les formacions polítiques son iguals i que diumenge els ciutadans decideixen entre un model de societat cohesionada i amb bons serveis públics o  un model centrat en la privatització del que és de tots.

Antich ha fet aquestes declaracions després de distribuir paperetes entre els ciutadans avui al Centre de Palma. El líder socialista ha manifestat que és comprensible que, en les actuals circumstàncies, hi hagi “gent descontenta i sobre tot gent jove que vulgui que la nostra societat avanci d’una forma més sòlida a favor de la cohesió i que doni  garanties de futur”.

Per això, ha demanat que els votants es mobilitzin el proper diumenge i donin suport al Partit Socialista, que proposa un model de societat per a tots en front el que defensen altres partits “que lo que volen és que alguns manegin lo de tots”. En aquest, sentit Antich ha afegit que cal no deixar-se endur per la indiferència, ja que aquesta “no fa polítiques d’habitatge, ni de ocupació activa, ni crea cohesió”.

Per últim el candidat al Govern ha valorat la campanya d’una forma molt positiva i ha assegurat que els i les socialistes estan totalment engrescats en “jugar el partit fins el darrer minut i a fer la feina necessària en el dia d’avui per continuar explicant a la ciutadania el molt que ens hi juguem en aquestes eleccions”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube