Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE participa en el Dia del Llibre

Sant Jordi 2014El PSIB-PSOE ha participat en el Dia del Llibre, que es celebra durant el dia d'avui per Sant Jordi. Els i les socialistes han passejat per les distintes paradetes que s'han instal·lat pel centre de Palma i han pogut recomanar lectures, intercanviar gustos i fer alguna compra de llibres.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha recordat que avui és un dia "per reivindicar la cultura, tan malmesa pel Govern de Bauzá". Armengol ha aprofitat per recomanar "Versos per la llengua: 93 veus poètiques de Mallorca", i ha dit que rellegirà "100 años de Soledad", del recentment desaparegut Gabriel Garcia Márquez.

També ha dit "sí a la cultura" la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, que recomana "Limbo", d'Agustín Fernández Mallo. Per part seva, el candidat del PSIB-PSOE al Parlament Europeu ha recomanat "Al sur de la frontera, al oeste del sol", de Murakami.

A més a més, la secretària general dels Socialistes de Palma, Aina Calvo, ha recomanat "Palma, crònica sentimental" de Climent Picornell, en una trobada on han participat altres companys i companyes del PSIB-PSOE, del Grup Socialista del Consell de Mallorca i del Grup Municipal Socialista de Palma.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube