Imprimeix
PDF

Antich recorda que “la indiferència no crea llocs de feina”

83El candidat socialista a la Presidència del Govern, Francesc Antich, ha recordat avui que  “la indiferència no construeix hospitals, ni crea vivenda pública, no està devora els que menys tenen ni crea llocs de feina”, durant un míting celebrat a l’ Hipòdrom de Son Pardo.

Davant un auditori d’uns 500 apoderats i interventors socialistes, el secretari general  del PSIB-PSOE ha defensat que, el proper 22 de maig, “no és el mateix votar a uns que votar als altres” perquè els projectes que representen els dos partits majoritaris de les Balears són ben diferents.
El PSIB-PSOE defensa “allò que és públic”, com la sanitat i l’educació , i que per de tots i totes, que “garanteix cohesió, la  igualtat d’oportunitats i una xarxa per ajudar als que menys tenen”. Els del PP, per altra banda, “ja comencen a dir que, com que les administracions tenen dificultats, hauran de retallar”. “Volen aprofitar les dificultats per desmantellar l’Estat del benestar”, ha dit.
“En política, ni tot val, ni dóna igual”, ha apuntat Aina Calvo, candidata socialista a la Batlia de Palma. Calvo ha fet un recorregut per el model de ciutat que els socialistes varen començar a construir fa 4 anys, amb detalls com “el menjador de l’escola de Son Gotleu, que permet als pares i mares anar a fer feina perquè tenen un lloc on deixar els nins”. Eixos cívics, millores en les escoles, més línies i més freqüències de bus, noves zones verdes, biblioteques com la de S’Escorxador, o el poliesportiu de Son Oliva. O un semàfor.
“No ho hem fet tot bé, ni hem fet tot el què ens hauria agradat, però hem fet molt”, ha reconegut la Batlessa. Ha demanat el vot per poder seguir endavant amb el projecte d’una ciutat madura, moderna i integradora, humana.
Calvo ha tornat a oferir un debat al candidat del PP a la Batlia de Palma. “Nosaltres tenim un projecte, però davant nostre només hi ha un “depende””, ha dit. “Depèn amb qui s’hagui reunit diu una cosa o l’altra”, ha recordat, en relació als continus canvis d’opinió d’Isern que primer volia llevar el carril bici –i després no- , volia fer una autopista al Parc de les Vies –i després no-. “Si no sabem gestionar ni defensar el seu programa electoral, com podran governar i gestionar una ciutat com Palma?”, s’ha demanat.
A més, ha reivindicat la gestió feta, amb totes les empreses públiques amb beneficis –excepte la EMT-, la baixada en el deute de la ciutat, i la gran transparència en la gestió de l’Ajuntament, que ha passat del lloc 68 al 16 en la llista de Transparència Internacional d’ajuntaments d’Espanya.  “No és el mateix uns que sabem gestionar en moments de dificultats, que altres que només saben gestionar quan hi ha superàvit”, ha dit.
“Dia 22 de maig, ens hi jugam molt”, ha opinat Francina Armengol, candidata socialista a la Presidència del Consell de Mallorca. “Decidim si volem tornar al passat, o si volem seguir avançant per guanyar el futur”. I va animar a “tots els progressistes, els socialistes, els moderats, que vagin a votar diumenge i omplin les urnes de roses vermelles”.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube