Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons defensarà l'aplicació de la Garantia Juvenil a Balears perquè els joves que no tenen feina trobin “oportunitats, reptes i esperança”

Pere Joan amb JSIBEl candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, ha mantengut una trobada amb les Joventuts Socialistes per parlar dels problemes que té aquest sector i com es poden afrontar des d'Europa.

En aquest sentit, Pons ha afirmat que defensarà l'aplicació de la Garantia Juvenil a Balears perquè els i les joves que no tenen feina trobin a Europa "oportunitats, reptes i esperança".

"La Garantia Juvenil és un programa perquè la gent jove pugui trobar feina que encara no s'aplica a Balears". Per això, el candidat socialista proposa l'allargament d'aquest programa fins els 30 anys, la seva aplicació en la nostra comunitat autònoma i estudiar "com podem convertir la Garantia Juvenil en un contracte social perquè joves i gent major de 45 anys tengui una oportunitat i es canviïn les polítiques des d'Europa", explica Pons.

A més a més, el candidat del PSIB-PSOE a les Europees ha demanat el vot per la candidatura socialista afirmant que "lo important no és només votar, sinó que el vot és cabdal perquè hi hagi un canvi de polítiques a Europa".

La trobada s'ha celebrat en el marc d'una sèrie de "Cafès per Europa" que el candidat socialista mantendrà amb determinats sectors i col·lectius de les Illes per escoltar i debatre idees i propostes per Europa.

Les JSIB presenten la campanya #MueveElCulo per fomentar la participació entre els joves

Per part seva el secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, Juli Dalmau, ha presentat la campanya #MueveElCulo, que té per objectiu fomentar la participació a les eleccions del 25 de maig entre els i les joves de les Illes.

Segons Dalmau, "en aquestes eleccions tots i totes les joves ens jugam molt, sobretot aquells i aquelles que estan a l'estranger i que saben que el seu vot és fonamental per canviar les polítiques que els han obligat a exiliar-se". Per això, les JSIB recorden que els i les joves que viuen a l'estranger tenen fins el 15 de maig per demanar el vot per correu.

Juli Dalmau assegura que ara els i les joves de Balears poden "votar en conseqüència per canviar la majoria de dretes del Parlament Europeu i canviar la política que tant ens afecta a tots i totes les joves".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube