Imprimeix
PDF

Els candidats del PSIB-PSOE es troben al Bar Bosch

84El candidat socialista a la Presidència del Govern, Francesc Antich, la candidata socialista a la Presidència del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i la candidata socialista a la Batlia de Palma, Aina Calvo, s’han trobat avui dematí a les 10:30 hores al Bar Bosch de Palma. Els tres candidats han pres un cafè acompanyats d’alguns col·laboradors de campanya.

La resta de la jornada de reflexió serà “de descans i tranquil·litat”, ha dit Francesc Antich, qui avui dematí  ja havia fet feina al jardí de ca seva. Després d’un dinar amb “la gent nostra d’Algaida”, farà un passeig amb les seves cusses i soparà amb amics i familiars.

Francina Armengol dedicarà la jornada a les activitats normals “com fer la compra, posar ordre a ca nostra” i anirà a dinar amb sa mare i son pare.  L’horabaixa, anirà a animar el Mallorca.

També Aina Calvo anirà a animar el Mallorca, després de passar tot el dia oficiant noces al Castell de Bellver. “Entre les noces del matí i l’horabaixa, intentaré descansar una mica”, ha dit.
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube