Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE convoca un Consell Polític per la setmana que ve

85El PSIB-PSOE ha convocat per la setmana que ve una reunió del Consell Polític, l’òrgan de decisió més important del partit entre congressos, per traçar les actuacions necessàries davant els resultats de les eleccions del passat diumenge.

Els resultats electorals “tindran conseqüències”, ha dit Rosamaría Alberdi, Secretària d’Organització del PSIB-PSOE. En primer lloc, els socialistes se seuran “al lloc que ens pertoca”, que és a l’oposició en la majoria de municipis, de consells insulars i al Govern. “El secretari general  ja ha donat instruccions a tothom perquè es faci una transició tranquil•la i àgil”, ha explicat.
Francesc Antich lidera, des de ja mateix, el procés “d’anàlisi i acció” del PSIB-PSOE, començant per una reunió, avui, amb els secretaris generals de les Federacions Insulars: Francina Armengol (per Mallorca), Marc Pons (per Menorca), Xico Tarrés (per Eivissa) i Hilari Ferrer (per Formentera).
“Estam profundament abatuts, però vius, ben vius “, ha declarat Rosamaría Alberdi. La reunió d’avui és la primera passa d’un procés de “reflexió profunda” que farà el PSIB-PSOE en les properes setmanes. El problema “és nostre”, ha reconegut Alberdi ja que, tot i que el PP només ha pujat 2.000 vots, els socialistes “hem perdut més de 25.000”.
Alberdi ha dit que no és el moment d’especular sobre possibles dimissions, ja que “un canvi de cares” no seria l’anàlisi seriós que ha de fer el partit. “El Consell Polític determinarà les decisions que s’hagin de prendre”, ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube