Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE defensa l’oposició frontal a les prospeccions petrolíferes a Balears com un dels punts principals del programa per a les Eleccions Europees

PJ i OliverEl candidat del PSIB a les llistes socialistes per a les Eleccions Europees, Pere Joan Pons, presenta les línies bàsiques del programa electoral referides a Balears.

"Hem fet un gran paquet de propostes per a que les necessitats de les Illes es puguin resoldre a Europa", ha dit Pons.

El no rotund a l'autorització per a realitzar prospeccions petrolíferes a Balears és un dels punts fonamentals del programa del PSOE per a les Eleccions Europees del pròxim 25 de maig. Així ho ha destacat el candidat del PSIB a la llista nacional que encapçala Elena Valenciano. Pere Joan Pons: "una de les propostes estrella del PSOE l'hem impulsada des de Balears: el no a les prospeccions petrolíferes".

El candidat balear ha refermat la voluntat de posar l'accent en les polítiques d'abast social que s'han de potenciar des de Brussel·les a partir "d'un paquet de propostes de Balears que es puguin resoldre a Europa". En aquesta línia Pere Joan Pons ha destacat la necessitat de defensar un "pla europeu contra la pobresa", un fet que també s'estén per Balears amb "la pujada d'un 1,5%" de la xifra de persones que queden per dessota del llindar bàsic de subsistència.

"La prioritat d'Europa han de deixar de ser els bancs, i cal passar a mirar per les persones" ha defensat Pons qui a més ha destacat que en aquestes eleccions serà el primer cop que els electors ja poden triar el president de la Comissió Europea "i li podrem demanar comptes".

Pere Joan Pons també ha destacat el sentit general de l'orientació del vot ja que dia 25 "elegim validar les retallades de la dreta o el canvi cap a una Europa més social.

Agraïment a Teresa Riera

El candidat socialista i la secretària d'organització del PSIB-PSOE, Bel Oliver, han volgut agrair la feina de Teresa Riera, que ha estat eurodiputada en representació de les Illes Balears durant les dues darreres legislatures europees.

Oliver ha destacat que "la campanya electoral serà austera, però amb la idea de poder arribar al màxim nombre possible de persones, amb una diversitat d'actes de proximitat". L'acte central de la campanya se celebrarà dilluns 12 de maig a l'Hipòdrom de Son Pardo a Palma, i comptarà amb la presència del número 2 de la llista del PSOE, Fernando Jáuregui. Altres candidats i dirigents socialistes com Soraya Rodríguez, Óscar López, Puri Causapié o Javier López també acompanyaran Pere Joan Pons en diferents actes a totes les illes, a partir de l'inici de la campanya electoral, aquest pròxim divendres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube