Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE inicia la campanya fent una crida a la mobilització per a recuperar l'Europa social

Aferrada cartellsPere Joan Pons: "Durant els darrers cinc anys ens han aplicat polítiques d'austeritat que ara tenim l'oportunitat de canviar".

El PSIB-PSOE ha celebrat avui la tradicional aferrada simbòlica de cartells que marca l'inici de campanya amb amb una crida a la mobilització ciutadana per acabar amb els cinc anys de retallades que ha imposat la dreta a tota Europa.

"Aquestes eleccions són molt importants per tres raons: perquè els ciutadans tenen l'oportunitat de canviar les polítiques a Europa, perquè tenen, per primera vegada, l'oportunitat d'elegir el president de la Comissió Europea, i perquè, durant els darrers cinc anys ens han aplicat polítiques d'austeritat que ara tenim l'oportunitat de canviar", ha explicat el candidat del PSIB-PSOE a les europees, Pere Joan Pons.

"Aquestes eleccions són claus", ha apuntat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, que també ha participat en l'aferrada de cartells. "Fa cinc anys que governa la dreta a Espanya, a Europa i a les Illes Balears, amb les seves receptes d'austeritat, de retallades i d'eliminació de drets dels ciutadans i ciutadanes", ha dit Armengol. "Les polítiques de dretes han fet que les retallades siguin dogma de fe dels governants i , en nom de l'austeritat, s'estan creant desigualtats socials com mai", ha afegit.

Però això pot canviar. La socialista ha fet una crida a la mobilització i a la gran participació, perquè "aquestes polítiques es poden canviar, ara a Europa, per després poder començar a caminar i canviar les polítiques a les Illes Balears i a Espanya". Armengol ha assenyalat que Pere Joan Pons és un magnífic candidat, bon coneixedor d'Europa i que defensarà perfectament els interessos de les Illes Balears a Europa.

A l'aferrada de cartells han assistit també la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, la secretària general dels Socialistes de Palma, Aina Calvo, entre altres diputats/des, consellers/es i regidors/es.

La campanya arranca demà amb una visita informativa al mercat de l'Olivar durant el matí i amb la celebració del míting d'inici de campanya a Algaida amb la participació de Jesús Caldera. Els socialistes realitzaran una campanya austera, però amb la idea de poder arribar al màxim nombre possible de persones, amb una diversitat d'actes de proximitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube