Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons proposa augmentar els fons destinats a la Política Agrària Comú per combatre la disminució del 12% del pressupost que s'aplicarà al sector

PJ Mercat OlivarEl candidat socialista a les eleccions europees ha celebrat el dia d'Europa al Mercat de l'Olivar de Palma explicant al petit comerç la importància de la política agrària europea.

El candidat del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Pere Joan Pons, ha proposat avui augmentar els fons que Europa destina a la Política Agrària Comú. "Europa disminuirà aquests fons en un 12%, el que suposarà 2.000 milions d'euros menys per les Comunitats Autònomes", ha explicat Pons.

A més a més, el socialista ha avançat que per combatre això el PSIB-PSOE desenvoluparà "una política de sostenibilitat pel medi rural amb fons específics per la insularitat de Balears". D'aquesta manera, Pere Joan Pons ha destacat que s'han de reconèixer els desavantatges que tenen les Illes per la insularitat i ha defensat que es compensin de la mateixa manera que es fa amb altres regions europees. A més, Pons ha assegurat que hi ha recursos per millorar el sector agrícola balear, però cal voluntat política per fer-ho.

En aquest sentit, Pons ha recordat que el Ministeri d'Agricultura, amb Arias Cañete al capdavant, no es va oposar en el seu moment a la disminució del 12% dels fons per Política Agrària Comú.

Pere Joan Pons ha destacat que totes aquestes millores afavoriran la creació d'ocupació a les nostres illes i la millora d'un sector clau a Europa. Així ho ha explicat al petit comerç i compradors del Mercat de l'Olivar de Palma, en el primer dia de campanya electoral. L'han acompanyat el portaveu socialista al Consell de Mallorca, Jaume Garau, la secretària general dels Socialistes de Palma, Aina Calvo, la diputada Conxa Obrador i molts altres companys i companyes socialistes.

Finalment, el candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees ha recordat que avui és el dia d'Europa, "un dia important que en el que ens hem de marcar com a objectiu seguir sent un espai de pau i llibertat".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube