Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons llança la campanya electoral a Balears amb la difusió d'un vídeo a través de les xarxes socials

Pere Joan PonsHa estat el mateix candidat Pere Joan Pons qui, pocs minuts després de l'inici oficial de la campanya electoral, ha donat el 'sus' a la difusió del missatge TU mous Europa/TÚ mueves Europa a través de les xarxes socials.

El vídeo es pot trobar a la xarxa a través de l'enllaç http://youtu.be/5NJQnIPI-7g en la seva versió en català, i a http://youtu.be/TPilI6wcHJY per a la castellana.

L'inici de la campanya electoral per a les Europees 2014 ha estat acompanyat d'un clamorós seguiment a través de les xarxes socials i internet. A través de twitter, tot allò referent a la difusió d'informació i comentaris sobre la campanya del PSIB-PSOE es pot seguir a través dels hashtags #TúMuevesEuropa #TuMousEuropa i #VotaPSOE. Aquest darrer s'ha convertit en TT nacional als pocs minuts d'haver-se iniciat la campanya.

MÍTING INICI DE CAMPANYA A ALGAIDA

Avui divendres el candidat del PSIB-PSOE Pere Joan Pons acompanyarà el secretari d'Idees i Programes del PSOE, Jesús Caldera, en el míting d'inici de campanya a Algaida, juntament amb la secretària general dels socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, i el batle d'Algaida, Francesc Miralles.

HORA: 20:30

LLOC: Casal Pere Capellà (Carrer des Cavallers, 22). Algaida

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube