Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons proposa augmentar fins a 21.000 M€ els fons destinats a fomentar l'ocupació juvenil

10270296 744583108895696_3620975355495900230_nPere Joan Pons informa els residents europeus de les propostes socialistes durant la diada d'Europa a Calvià, acompanyat per la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, i de Calvià, Alfonso Rodríguez, i el senador i diputat Antoni Manchado i Pablo Martín. Prèviament, el candidat del PSIB-PSOE havia visitat també Campanet.

El candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, ha dedicat el matí d'avui diumenge a explicar les propostes socialistes als residents europeus del municipi de Calvià. Pons ha passejat per Palmanova, on es celebra la tradicional diada d'Europa, una jornada lúdico-festiva amb paradetes de diferents indrets del continent, música i molt de públic.

Pons ha destacat que els socialistes són molt conscients del problema que suposa per al continent l'atur juvenil i per això hi ha tot un seguit de propostes per intentar redreçar aquesta situació. "Actualment el fons de garantia juvenil té 6.000 milions d'euros. Nosaltres proposam multiplicar-ho fins a 21.000 milions, segons les recomanacions que ha fet l'Organizació Mundial del Treball", ha explicat Pons.

Precisament fa poques setmanes, el Parlament de les Illes Balears va reclamar al Govern un impuls per posar en marxa un Pla de Garanties Juvenils a Balears, ja que es considera una eina imprescindible per afrontar el greu problema que suposa tenir més de la meitat de la població jove aturada. "Nosaltres apostam per aquest fons, igual que altres polítiques de foment de l'ocupació, que són imprescindibles per solucionar el problema de l'atur. Europa ha de fer un canvi de polítiques de forma transversal", ha explicat Pons.

Al mateix temps, els socialistes fan també altres propostes complementàries, com un fons de 10.000 milions per a petites i mitjanes empreses i per a joves; i també reactivar el Banc Europeu d'Inversions. "Els joves tenen iniciativa i volen fer feina. Per això també demanam un gran Pla Marshall per a Europa, que destini l'1 % del PIB de la Unió Europea a inversió productiva, a coneixement, a innovació i a desenvolupament", ha explicat.

Pons ha repartit informació en anglès, alemany i polac durant la seva visita a la diada d'Europa a Calvià i ha animat als residents europeus a Mallorca a participar i votar el Partit Socialista en les properes eleccions del 25 de maig. "Ara mateix tenim una majoria de dretes al Parlament Europeu. Aquesta és l'oportunitat per fer altres polítiques", ha dit. En Calvià, Pons ha estat acompanyat per Sílvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, Alfonso Rodríguez, el secretari general dels Socialistes de Calvià, el senador Antoni Manchado i el diputat Pablo Martín, entre d'altres.

Abans de Calvià, Pere Joan Pons havia visitat també el mercat de Campanet, per repartir informació de campanya i demanar el vot per al canvi a Europa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube