Imprimeix
PDF

Antich liderarà el debat i el procés d’enfortiment del partit

88El Secretari General del PSIB-PSOE, Francesc Antich, serà qui lideri el debat d’idees dintre del partit de cara al proper congrés, que es celebrarà després de les eleccions generals. Antich partirà com a senador autonòmic i compatibilitzarà aquesta feina amb una dedicació molt més intensa a l’organització i enfortiment del PSIB-PSOE.

“Jo no som el futur del PSIB”,  va explicar el Secretari General després del Consell Polític celebrat ahir. Antich ha considerat que ser senador era la millor opció, ja que li permet aquesta dedicació al partit, on els propers mesos s’estructurarà un debat d’idees amb un doble objectiu. Per una banda, d’aquest debat sortiran les aportacions del PSIB-PSOE a la Conferència Política que celebrarà el PSOE a nivell estatal després de l’estiu i, per altra, contribuirà a  afinar el discurs i retrobar la sintonia entre el partit i la ciutadania.
“Hem de sortir de la crisi des de la socialdemocràcia”, va recordar Antich. Va assenyalar que Espanya i Balears afronten un canvi d’època que el partit no ha sabut afrontar amb claredat. Molta gent es demana perquè votar si els mercats dicten les polítiques, va afegir. Per això és ara més necessari que mai dur endavant polítiques socialdemòcrates.
El Secretari General prendrà possessió del seu escó al Parlament dimarts que ve i farà la rèplica al discurs inaugural del nou president del Govern de les Illes Balears, J.R. Bauzá. Posteriorment, passarà la responsabilitat de ser portaveu de l’oposició a la secretària general dels Socialistes de Mallorca i número dos en la llista al Parlament, Francina Armengol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube