Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE presenta a entitats ecologistes i socials el compromís electoral contra el fracking i les prospeccions

Reunió entitats ecologistesPere Joan Pons: "Cañete hauria pogut aturar les prospeccions i no ho ha fet perquè el matí cobra d'una petroliera i el capvespre fa política." Hugo Morán, secretari de Medi Ambient del PSOE: "El futur d'Europa no pot passar per recuperar un model energètic del passat."

El candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, i el secretari de Medi Ambient del PSOE, Hugo Morán, han presentat avui matí els compromisos electorals dels socialistes a vàries entitats ciutadanes i ecologistes. En una reunió amb representants del GOB, Amics de la Terra, Balears diu No i Oceana, els socialistes han presentat les seves propostes de cara a les eleccions europees del 25 de maig. També han participat en la reunió la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i el senador Francesc Antich, a més d'altres diputats i consellers socialistes. 

"El futur d'Europa no pot passar per recuperar un model energètic del passat. Hem de caminar cap a un model energètic net del segle XXI", ha explicat Hugo Morán. El socialista ha lamentat que , mentre Europa avança cap a un model més net en base a les energies renovables, Espanya -que era un país capdavanter en aquesta matèria- hagi quedat enrere. "A Espanya patim una apagada de renovables des que va arribar el PP al govern", ha lamentat Morán.

El socialista ha explicat que "el nostre compromís està molt clar: no al fracking i no a les prospeccions". Morán ha dit que "el PP vol fossilitzar el model energètic espanyol", front a les energies renovables que proposa potenciar el Partit Socialista. "Són dos models energètics totalment diferents", ha apuntat.

En el mateix sentit s'ha pronunciat Pere Joan Pons, qui ha incidit en la necessitat d'aturar les prospeccions quan abans millor. "Cañete hauria pogut aturar les prospeccions i no ho ha fet per manca de voluntat política", ha dit Pons. Ha recordat que Cañete té accions d'una empresa petroliera: "el matí cobra com a accionista d'una petroliera i el capvespre fa política"

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube