Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana a la Junta Electoral que reconsideri les al·legacions presentades fa 10 dies pels socialistes, per a la inclusió d'un 'cara a cara' entre els candidats de PSIB i PP al pla de cobertura electoral d'IB3

socialistes OkEl candidat del PSIB-PSOE Pere Joan Pons ha manifestat un cop més la seva voluntat de "poder confrontar el programa electoral que defensam davant de la candidata del PP Rosa Estaràs en tots els formats de debat que es vulguin organitzar".

En aquest sentit Pons ha recordat que "va ser el PSIB-PSOE qui el passat 5 de maig ja va presentar al·legacions al pla de cobertura electoral d'IB3 per que el format de 'cara a cara entre els candidats europeus del PP i del PSOE fos inclòs". Unes al·legacions que la Junta Electoral va desestimar, vist l'escrit de recurs presentat per IB3 en aquell moment.

Només 10 dies després, ha estat el PP qui ha presentat una sol·licitud a la Junta Electoral en el mateix sentit que la que va formular el PSIB-PSOE. Just hores després de conegut aquest fet, IB3 ha manifestat la seva voluntat de modificar -ara si- el seu pla de cobertura electoral per incorporar el format 'cara a cara' entre els candidats de PSIB-PSOE i PP.

Des del PSIB-PSOE, la secretària d'organització i coordinadora de campanya, Isabel Oliver, ha mostrat el seu estupor pel canvi sobtat de parer del PP i d'IB3, sobre la idoneïtat de celebrar un cara a cara a IB3, segons quina formació política el demani. Una mostra més de la "instrumentalització i l'ús a voluntat que el PP fa d'IB3, un fet gravíssim i més en plena campanya electoral", segons ha afirmat Oliver.

Oliver sosté que el PSIB-PSOE ha mantingut des del principi, i seguix mantenint ara, la voluntat de poder oferir als ciutadans la màxima informació possible sobre els programes electorals de les formacions que concorren a les pròximes Eleccions Europees, i és per això que el PSIB-PSOE, vist l'escrit que el PP ha dirigit aquest migdia a la Junta Electoral Provincial, ha presentat una nova sol·licitud a aquest tribunal per que es reconsiderin les al·legacions presentades per la nostra formació el passat 5 de maig per a incloure un 'cara a cara' en el pla de cobertura electoral d'IB3 TV, i desestimar, per ser extemporani, l'escrit presentat avui pel PP.

Isabel Oliver creu que "aquest 'cara a cara' entre PP i PSIB-PSOE s'haurà de celebrar en un recinte que permeti la presència de públic assistent, moderat per un professional de reconeguda solvència, i amb la presència de tots els mitjans de comunicació" que manifestin la seva intenció de cobrir informativament l'acte. IB3 haurà de subministrar senyal de àudio i vídeo a la resta de mitjans audiovisuals que així ho demanin, per a permetre la difusió simultània o en diferit de les imatges i del so de l'esdeveniment.

Oliver ha volgut afegir que la inclusió d'aquest 'cara a cara' dins del pla de cobertura electoral d'IB3 no ha de suposar la modificació de la resta de formats -debat a 5, i entrevistes per televisió i ràdio- als quals el candidat socialista Pere Joan Pons ja ha confirmat oficialment la seva assistència.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube