Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons signa el compromís de la plataforma "Balears Diu No" contra les prospeccions petrolieres

PJ prospeccions webEl candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees es recorda que els socialistes duen en el seu programa electoral el "no a les prospeccions" i "no al fracking" al Mediterrani.

El candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, ha signat avui el "Compromís dels futurs europarlamentaris amb la societat balear en relació als projectes d'extracció d'hidrocarburs en la mar balear" de la plataforma "Balears Diu No". En un acte organitzat per la plataforma, Pons s'ha compromès a defensar, des del Parlament Europeu, la veu de la ciutadania de Balears i el seu posicionament contrari a la recerca d'hidrocarburs en el Mediterrani, si és elegit eurodiputat.

"Volem un mar Mediterrani lliure de prospeccions", ha explicat Pere Joan Pons. Ha recordat que el Partit Socialista, entre les seves 25 propostes estrella té el "No a les prospeccions i el No al fracking. És un compromís electoral de tot el Partit Socialista".

Pons també ha assenyalat un tercer compromís: "Ens hem compromès a proposar amb altres països una iniciativa ciutadana perquè la legislació comunitària i que la comissió europea es pronunciï sobre tema prospeccions". Igualment, ha insistit en la necessitat de fer més feina a Europa per cercar posicionaments comuns amb altres països en contra de les prospeccions. "Jo he defensat en moltes ocasions que és necessària una aliança amb altres països del Mediterrani perquè el problema de les prospeccions no és un problema de Balears , sinó que és un problema dels països que bordegen tot el Mediterrani", ha afegit el candidat socialista.

El document, que Balears diu No ha ofert per signar a diferents partits polítics que es presenten a les eleccions del 25 de maig, també preveu que l'eurodiputat doni suport a futures iniciatives i queixes de la plataforma tant al Parlament com davant la Comissió Europea.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube