Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons signa un compromís amb la Xarxa d'Inclusió Social de Balears per defensar les seves necessitats a Europa

PJ EAPNEl candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, ha signat aquest matí un compromís amb la Xarxa d'Inclusió Social de les Balears (EAPN), per defensar les necessitats del tercer sector a Europa.

En concret, el candidat socialista s'ha compromès a desenvolupar un pacte social per una Europa Social i fer feina per una estratègia eficaç de la UE per lluitar contra la pobresa, l'exclusió social les desigualtats i la discriminació.

Unes propostes fetes per la Xarxa d'Inclusió Social i que el candidat del PSIB-PSOE ha signat, perquè van en consonància amb el que el Partit Socialista defensa en el seu programa electoral.

En aquest sentit, Pere Joan Pons ha mostrat la seva satisfacció per la trobada d'avui perquè "permet reivindicar que hem de tornar a l'Europa social que va implantar Jacques Delors el 85".

Pons ha defensat tornar al model d'Europa social com una de les grans demandes que fa el tercer sector perquè "crec que és la direcció que ha de prendre Europa". Per aconseguir-ho, el candidat del PSIB-PSOE ha proposat multiplicar per quatre els fons europeus dedicats a la pobresa en el marc d'un gran pla per la pobresa.

"Cada any 2.000€ per persona són furtats per frau fiscal que si es combat, permetria destinar aquests doblers a polítiques socials", ha explicat Pons. A més a més, els i les socialistes també proposen un gran Pla Marshall d'inversió productiva en educació, sanitat i polítiques socials "com a pilars de l'Europa que volem".

"Consider que la inversió social és la primera inversió productiva, i es pot aconseguir invertint 80.000 milions d'euros a polítiques socials en lloc de destinar-los als bancs", ha defensat Pere Joan Pons.

A la reunió el candidat ha assistit acompanyat de la diputada socialista Conxa Obrador, i del portaveu del PSIB-PSOE en el Consell de Mallorca, Jaume Garau.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube