Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons participa avui en el debat cara a cara d'IB3 TV

socialistes OkEl candidat socialista participa en el cara a cara electoral amb Rosa Estaràs, malgrat que la mecànica del debat, imposada pel PP, no ha volgut ser consensuada amb el PSIB-PSOE.

Pere Joan Pons defensarà avui vespre les propostes del programa electoral dels socialistes europeus enfront de la candidata del PP Rosa Estaràs, en el debat cara a cara que IB3 TV emetrà aquest vespre a partir de les 23:10, segons ha detallat la direcció de la cadena.

El PSIB-PSOE ha expressat el seu desacord amb la mecànica del format proposat per IB3, que no ha estat consensuada en cap cas amb la nostra formació. I el PP s'ha negat categòricament a poder variar-la per permetre que l'ordre d'intervencions s'inverteixi en algun dels blocs proposats, sota la amenaça de "o això o no hi ha debat". Aquest fet demostra un cop més la connivència entre PP i IB3, i la instrumentalització política d'un bé públic com és la ràdio i televisió de les Illes Balears. Una connivència que es fonamenta en el fet que IB3 només ha proposat incloure aquest debat cara a cara a la seva graella quan el PP ha manifestat interès per a fer-lo. Cal recordar que la demanda del PSIB de modificació del pla de cobertura electoral d'IB3 del passat 5 de maig anava en la direcció d'incloure un format cara a cara. Però aleshores el PP no s'hi pronuncià, ni IB3 féu cap proposta. I la JEP desestimà l'al·legació.

En el debat d'avui les intervencions dels candidats es produiran en tot moment en funció de la seva representativitat a les passades eleccions, i per tant, tots els blocs temàtics proposats conclouran amb la intervenció de la candidata del PP, que a més, també tindrà la darrera paraula en el debat. Una format de debat diferent al què van pactar PP i PSOE pel cara a cara entre Elena Valenciano i Arias Cañete a TVE, sense anar més enfora.

Aquest fet, que el PSIB ja va denunciar amb motiu del debat a 5 que va emetre IB3 el passat dilluns, suposa una manifesta posició de desigualtat entre els contendents al debat, que els socialistes de Balears han elevat per escrit a la Junta Electoral Provincial.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube